Master Peisaj și Teritoriu

Studii de masterat, 2 ani, 120 de credite ECTS

Programa

Centralizatoare medii

Situații de exmatriculare

Vezi anunț Facultatea de Urbanism – situație exmatriculări la finalul anului universitar 2022-2023

Contracte de studiu

Vezi anunț Înscriere ani superiori, an universitar 2023-2024, Facultatea de Urbanism

Susținere disertație

Regulament sustinere disertatie mastere 2024.pdf

Prezentarea Masterului „PEISAJ ȘI TERITORIU”

Programul de doi ani (120 credite ECTS) al Masterului „PEISAJ ȘI TERITORIU”, organizat de Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu București, singurul master în domeniul PEISAJULUI recunoscut în prezent pentru obținerea dreptului de semnătură de către Registrul Urbaniștilor din România (RUR), se adresează nu numai absolvenților urbaniști peisagiști, urbaniști și arhitecți, ci și celor care lucrează în administrația publica (centrală, județeana sau locală), precum și următoarelor categorii de absolvenți:

Masterul „PEISAJ SI TERITORIU”, își propune formarea de absolvenți din diferite domenii conexe arhitecturii, urbanismului și peisagisticii, astfel încât să se poată forma echipe transdisciplinare de specialiști, pentru a lucra în proiectarea de specialitate, în studii, cercetări și proiecte europene, precum și în administrația publică (centrală, județeană sau locală), precum și în ONG-uri.

Regulamentul admiterii la Masterul „PEISAJ ȘI TERITORIU”, alături de celelalte programe de master, organizate în acest an universitar de Facultatea de Urbanism din UAUIM, se găsește postat la linkul: https://admitere.uauim.ro/

Toate detaliile legate de înscriere, desfășurarea concursului de admitere, numărul de locuri, conținutul tematic și bibliografia, etc., se găsesc în Regulamentul de Admitere si Anexele acestuia. Subiectele propuse candidaților vor fi comentate din perspectiva și prin prisma profesiei de bază în care este licențiat candidatul înscris la admitere.

Informații suplimentare se pot obține la Secretariatul Facultății de Urbanism - tel. 0213077180 sau 0213077181 și la Coordonatorul Masterului „PEISAJ ȘI TERITORIU”: prof. dr. arh. habil. urb. Cerasella CRĂCIUN - 0723254204, cerasellacraciun@gmail.com, cerasella.craciun@uauim.ro