UAUIM
Prima pagină | Universitatea | Informații publice | Admitere | Facultăți | Departamente | Doctorat | Cercetare | Sponsori | Contact
DANUrB+

DANUrB +

DANube Urban Brand + Building Regional and Local Resilience through the Valorization of Danube’s Cultural Heritage

Universitatea de Arhitectură și Urbanism, prin Facultatea de Urbanism, începând cu 1 iulie pentru o perioadă de 30 luni, este partener și coordonatorul pachetului educațional în cadrul proiectului DANURB+, coordonat de Universitatea de Tehnologie și Economie din Budapesta BME din Budapesta. Consorțiul este format din 17 parteneri FEDR, între care și UAUIM, 2 parteneri IPA și 23 parteneri strategici asociați din 6 țări.

În perioada 10 ianuarie 2021 - 10 februarie 2021, în cadrul Facultății de Urbanism, UAUIM a avut loc evaluarea proiectelor și lucrărilor studenților în urma finalizării semestrului de iarnă desfășurate în cadrul proiectului DANURB +.

Atât studenții din ciclul I al licenței, cât și de master au participat și au realizat proiecte interesante. Subiectele la care au trebuit să răspundă au fost concepute de profesorii titulari ai UAUIM, sub coordonarea echipei DANURB +, răspunzând obiectivelor de cercetare ale proiectului. Chiar dacă suntem încă sub restricțiile impuse de situația pandemică, Giurgiu și Călărași ca cele 2 orașe pilot ale echipei UAUIM din cadrul DANURB + au fost fost vizitate individual sau în grupuri mici atât de studenți, cât și de profesori, completând astfel informațiile obținute prin cercetare de birou. În plus față de profesorii coordonatori, atât membrii echipei DANURB +, cât și reprezentanți ai municipalităților orașelor cu studii de caz au participat la o parte din prezentările proiectelor susținute de studenți

Activitate perioada 01.07.2020 – 31.12.2020

1 iulie 2020
Lansare DANUrB+

21 septembrie 2020
Buletin informative 1 DANUrB+
http://www.interreg-danube.eu/news-and-events/newsletters/5499

25 – 26 septembrie 2020
Participarea echipei UAUIM la întrunirea proiectului DABUrB+ Kick of meeting și SCOM (online)

21 octombrie 2020
Participarea managerului de proiect UAUIM la evenimentul online FEDR ZIUA DE PARTICIPARE DUNARĂ ÎN STRATEGIA DUNARII UE - Pol tematic (online)

17 noiembrie 2020
Participarea managerului de comunicare UAUIM în cadrul Atelierului de comunicare DANUrB + organizat de partenerul coordonator responsabil cu comunicarea proiectului (online)

10 decembrie 2020
Participarea managerului de proiect UAUIM conf. Angelica Stan și managerului de comunicare UAUIM conf. Mihaela Hărmănescu la evenimentul DANUrB + & Living Danube Limes Joint Management Training organizat de DANUrB+ (online)

23 decembrie 2020
Buletin informativ 2 (ediție specială de Crăciun):
http://www.interreg-danube.eu/news-and-events/newsletters/5864
Contribuția UAUIM cu tradiții din Giurgiu, cercetare realizată de partenerul nostru asociat, Primăria Giurgiu: http://www.interreg-danube.eu/news-and-events/project-news/5857

Perioada proiectului: 01.07.2020 – 31.12.2022

Mai multe informații pe website-ul proiectului:
http://www.interreg-danube.eu/approved-projects/danurb_plus

DANUrB+ social media:
        

Orar – toate facultățile
ORAR_S2_20-21 - v1.4_0304.pdf
Tur virtual
architecture.uauim.ro
Illustration by Laura Cristea and Cristina Popescu
Ten good reasons to study Architecture at UAUIM
Secția de Arhitectură în limba engleză:
https://architecture.uauim.ro/