Înscrieri pentru Premio Piranesi _ Prix de Rome, ediția 2015

Publicat 13 mai 2015, actualizat 23 iunie 2015

Actualizare 23 iunie 2015: Noua dată limită pentru înregistrarea participării este 4 iulie 2015


Concursul internațional „Premio Piranesi – Prix de Rome” dedicat studenților și absolvenților, este organizat de către Accademia Adrianea di Architettura e Archeologia Onlus din Roma. Acesta se va desfășura în perioada 24 august - 5 septembrie, la Roma și Villa Adriana, Tivoli, sub forma unui workshop de proiectare pe situri arheologice.

Premiul I constă într-o bursă de 4.500 EUR care acoperă 75% din taxele de școlarizare ale programului de masterat sau de cercetare oferite de Școala de Specializare a Accademiei Adrianea di Architettura e Archeologia Onlus din Roma.

Înscrierea la concurs este deschisă tuturor studenților din anii III, IV, V și VI, precum și absolvenților sub treizeci și cinci de ani.

Pentru înscriere este necesară trimiterea unui e-mail la una din adresele persoanelor de contact, la care se va anexa o scrisoare de intenție din care trebuie să rezulte motivele pentru care se dorește participarea la workshop. Data limită pentru înregistrarea participării este 4 iulie 2015. Ulterior se va organiza o selecție a candidaților, în limita unui număr de 20 de persoane.

Pentru studenții români, taxa de participare este de 250 EUR, din care 100 EUR se vor achita in luna iulie, la o dată stabilită de comun acord, după confirmarea înscrierii. Cazarea la Roma, masa și transportul vor intra în atribuția participanților. Organizatorii se vor implica în găsirea unei locații la prețuri convenabile pentru perioada desfășurării evenimentului.

Pentru alte informații se poate consulta prezentarea sintetică atașată și site-ul internet: www.premiopiranesi.net

Persoane de contact: