Înscrieri pentru Premio Piranesi _ Prix de Rome, ediția 2014

Publicat 28 mai 2014, actualizat 30 iunie 2014

PIRANESI PRIX DE ROME BANDO 2014 NEW TEXT ENG.pdf

Concursul internațional „Premio Piranesi – Prix de Rome” dedicat studenților și absolvenților, este organizat de către Accademia Adrianea di Architettura e Archeologia Onlus din Roma. Acesta se va desfășura în perioada 25 august - 7 septembrie 2014, la Roma și Villa Adriana, Tivoli, sub forma unui workshop de proiectare pe situri arheologice.

Premiul I constă într-o bursă de 4.500 EUR care acoperă 75% din taxele de școlarizare ale programului de masterat sau de cercetare oferite de Școala de Specializare a Accademiei Adrianea di Architettura e Archeologia Onlus din Roma.

Înscrierea la concurs este deschisă tuturor studenților din anii III, IV, V și VI, care au media la proiectare de minim 7.00, precum și absolvenților sub treizeci și cinci de ani.

Pentru înscriere este necesară trimiterea unui e-mail la una din adresele persoanelor de contact, la care se va anexa o scrisoare de intenție din care trebuie să rezulte motivele pentru care se dorește participarea la workshop. Data limită pentru înregistrarea participării este 6 iulie 2014. Ulterior se va organiza o selecție a candidaților, în limita unui număr de 20 de persoane.

Pentru studenții români, taxa de participare este de 250 EUR, din care 100 EUR se vor achita in luna iulie, la o dată stabilită de comun acord, după confirmarea înscrierii. Cazarea la Roma, masa și transportul vor intra în atribuția participanților. Organizatorii se vor implica în găsirea unei locații la prețuri convenabile pentru perioada desfășurării evenimentului.

Pentru alte informații se poate consulta prezentarea sintetică atașată și site-ul internet: www.premiopiranesi.net

Persoane de contact: