Asociatia absolventilor - ALUMNI


31 mar 2015:
Chestionar pentru absolvenții UAUIM și pentru angajatorii din domeniul arhitecturii sau domenii conexe


Avem placere sa reamintim ca a luat fiinta ASOCIATIA ALUMNI, asociatie autonoma, nonguvernamentala, destinata promovarii realizarilor fostilor studenti ai UAUIM din tara sau strainatate, in scopul popularizarii performantelor profesionale sau a evenimentelor legate de activitatea pe care o desfasoara.

Revenim la solicitarea facuta catre dumneavoastra de a ne transmite adrese e-mail ale fostilor studenti ai UAUIM aflati acum in strainatate cu care sunteti in legatura pentru a putea comunica si pentru a putea sa va tinem la curent cu evolutia scolii si a profesiei noastre.

Ne-ar onora sa avem prilejul sa discutam propunerile si sugestiile dumneavoastra pe adresa email alumni@uauim.ro sau la telefon :

  • 40 21 315 54 82/Fax : 00 40 21 312 39 54
  • 40 21 307 71 59
  • 40 21 307 71 82

Persoane de Contact : arh. Anca Mitrache , arh. Anca Mihaela Constantin, arh. Oana Anca Abălaru

In speranta ca nu va ocupam prea mult timp cu aceasta solicitare , asteptam raspunsurile dumneavoastra, mai ales ca asociatia ALUMNI "Ion Mincu" a fostilor absolventi incepe sa existe.

Va raman indatorat si vom reveni cu noutati,
Presedinte: prof. dr. arh. Emil Barbu POPESCU

Revista ALUMNI


Promotii

Listele cu promoții începând din 1951 până în prezent.

Statutul asociatiei

Asociatia este o organizatie autonoma, neguvernamentala, cu personalitate juridica, destinata a servi intereselor UAUIM, a fostilor studenti din strainatate, si din tara...

Anunțuri

Anunțurile asociației de la înființare și până în prezent