Asociatia absolventilor - ALUMNI

22 mar 2018:
Stimați absolvenți,

Conducerea Universității de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu” vă adresează rugămintea de a completa următorul chestionar având drept subiect evaluarea procesului educațional în raport cu cerințele și așteptările pieței de muncă. Răspunsurile dvs. vor contribui la dezvoltarea unor strategii educaționale ce vor viza o mai bună pregătire a viitorului absolvent în vederea integrării în breaslă.

Vă mulțumim!

Chestionar absolvenți: https://goo.gl/forms/Qv9a0dKtQr60CqeU2

Chestionar angajatori: https://goo.gl/forms/v4Ml8CrJlVfH5S0y1


31 mar 2015:
Chestionar pentru absolvenții UAUIM și pentru angajatorii din domeniul arhitecturii sau domenii conexe


Avem placere sa reamintim ca a luat fiinta ASOCIATIA ALUMNI, asociatie autonoma, nonguvernamentala, destinata promovarii realizarilor fostilor studenti ai UAUIM din tara sau strainatate, in scopul popularizarii performantelor profesionale sau a evenimentelor legate de activitatea pe care o desfasoara.

Revenim la solicitarea facuta catre dumneavoastra de a ne transmite adrese e-mail ale fostilor studenti ai UAUIM aflati acum in strainatate cu care sunteti in legatura pentru a putea comunica si pentru a putea sa va tinem la curent cu evolutia scolii si a profesiei noastre.

Ne-ar onora sa avem prilejul sa discutam propunerile si sugestiile dumneavoastra pe adresa email alumni@uauim.ro sau la telefon :

Persoane de Contact : arh. Anca Mitrache , arh. Anca Mihaela Constantin, arh. Oana Anca Abălaru

In speranta ca nu va ocupam prea mult timp cu aceasta solicitare , asteptam raspunsurile dumneavoastra, mai ales ca asociatia ALUMNI "Ion Mincu" a fostilor absolventi incepe sa existe.

Va raman indatorat si vom reveni cu noutati,
Presedinte: prof. dr. arh. Emil Barbu POPESCU