UAUIMAnunțuriAdmitere la Secția Urbanism și Administrarea Teritoriului (UAT) – Sibiu, iulie 2014

Examen de admitere – licență
Secția Urbanism și Administrarea Teritoriului (UAT) – Sibiu, iulie 2014

7 iunie 2014

Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București, prin FACULTATEA DE URBANISM (UAT), unica din țară cu această specialitate, anunță organizarea concursului de admitere la Sibiu, în data de 21 iulie 2014, la specializarea: Urbanism și Administrarea Teritoriului, acreditată ARACIS.

Desfășurat ca program de licență de 3 ani (180 credite), cu posibilitatea completării studiului de licență de 4 ani și urmarea ulterioară a unui master Bologna de 2 ani în programul Urbanism și Politici Publice, programul desfășurat la Sibiu în cadrul Facultății de Urbanism a UAUIM, este acreditat ARACIS, are scoase la concurs 25 de locuri (15 subventionate + 10 cu taxă) și vizează formarea de specialiști în domeniul urbanismului, pentru a lucra în administrația locală (primării, consilii județene), administrația centrală (ministere, organizatii guvernamentale) sau în instituții private (birouri de urbanism) axate pe planificare, dezvoltare urbană și teritorială, fonduri europene și gestiunea dezvoltării teritoriului, politici de coeziune teritorială, etc.

Înscriere

Înscrierea va avea loc în zilele de 10 – 11 iulie 2014, la Sibiu, intre orele 10-16, la sediul UAUIM din str. Dealului nr.6.

Proba de admitere

Admiterea va consta într-o probă unică ce va testa cunoștințele de cultură generală, creativitate și logică ale candidatului, prin care se urmărește testarea următoarelor calități:

Pentru mai multe informații puteți consulta site-ul www.uatsibiu.ro la sectiunea Admitere – Retrospectiva admiterii în anul I.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să contactați secretariatul sectiei UAT Sibiu – telefon: 0269 222 215 sau al Facultății de Urbanism - telefon: 021 30 77 180, 021 30 77 183