Ziua Mondială a Urbanismului 2019

5 noiembrie 2019

Cu ocazia Zilei Mondiale a Urbanismului, ca în fiecare an, Facultatea de Urbanism vă invită să participați la evenimentul „URBANISM +”, ce se va desfășura în Sala Frescelor pe 8 noiembrie 2019 începând cu ora 15:00.

Alături de noi vor fi Asociația Profesională a Urbaniștilor din România (APUR), Registrul Urbaniștilor din România (RUR), Asociația Absolvenților Urbaniști și Peisagiști din România (AAUPR) și Clubul Studenților Urbaniști (CSU) pentru a schimba perspective asupra profesiei și a sărbători rezultate deosebite ale urbaniștilor!

Anul acesta evenimentul va cuprinde:

  • Prezentări despre evoluția profesională a absolvenților Facultății de Urbanism
  • Premierea concursului Urbanism+. MANIFEST 2200 și vizualizarea vernisajului
  • Prezentare stud. urb. peis Codruț Papina - 2019 First Cycle Student AWARD” acordat de ECLAS (European Council Of Landscape Architecture Schools)
  • Premiul de excelență „Mihai Alexandru” pentru tineri cercetători în urbanism, Asociația Profesională a Urbaniștilor din Romania (APUR), Registrul Urbaniștilor din România (RUR)
  • Perspectivele profesionale ale absolvenților Facultății de Urbanism - Q&A (AAUPR)
  • Vernisaj Expoziție ANTICAMERA URBANĂ în care urbaniștii expozanți vor expune „dovezi” ale pasiunilor în afara activităților curriculare. Expoziția este inițiată de Clubul Studenților Urbaniști (CSU) și Asociația Absolvenților Urbaniști și Peisagiști din Romania (AAUPR)

Expozițiile pot fi vizitate până în 15 noiembrie 2019, în Holul Sălii Frescelor și Spațiul expozițional de lângă Muzeul Școlii de Arhitectură.