Facultatea de Urbanism – 25 ani

Expoziție 7-13 noiembrie 2022

12 septembrie 2022

Cu ocazia Zilei Mondiale a Urbanismului, ca în fiecare an, Facultatea de Urbanism vă invită să participați la evenimentul URBANISM +, de data aceasta într-o ediție specială:

În toamna anului 2022, Facultatea de Urbanism, din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, împlinește 25 de ani de la înființare, moment aniversar sărbătorit printr-o serie de activități desfășurate în intervalul 7-11 noiembrie.

Din seria de activități propuse se menționează: vernisajul expoziției concurs, decernarea Premiului de Excelență „Mihai Alexandru” pentru tineri cercetători în urbanism, o proiecție de film, o sesiune de Urban Talks cu urbaniști cu roluri importante în diverse domenii de activitate și multe alte momente speciale.

Expoziție Concurs:
25 DE ANI DE FACULTATE DE URBANISM

Expoziția Eveniment 25 de ani de Facultate de Urbanism ce va fi găzduită în spațiul expozițional UAUIM, în perioada 07-13 noiembrie 2022, dar și în alte spații externe universității are ca și scop expunerea/ popularizarea manifestărilor și expresiilor contemporane ale urbanismului din România și nu numai.

Call-ul pentru proiecte se adresează studenților urbaniști (programe licență și master), absolvenților urbaniști și cadrelor didactice din cadrul Facultății de Urbanism.

Înscrierea proiectelor realizându-se în 3 secțiuni distincte: o secțiunea adresată studenților, o secțiune adresată absolvenților și o secțiune specială adresată cadrelor didactice - din cadrul Facultății de Urbanism, UAUIM.

Mai multe detalii despre Expoziția Concurs, regulamentul și layout-ul pentru panouri:
Regulament si layout panouri.zip