Workshop “West Side Flower Fest” – Amenajare grădini tematice

Desfășurare 26 aprilie - 11 iunie 2023, termen limită înscrieri 25 aprilie 2023

Publicat 21 aprilie 2023, actualizat 27 aprilie 2023
27 aprilie 2023

Miercuri, 26 aprilie 2023, orele 12:30, la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” a avut loc lansarea Workshopului “West Side Flower Fest” – Amenajare grădini tematice.

Evenimentul este organizat de Facultatea de Urbanism - UAUIM împreună cu Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6.

La lansarea workshop-ului au participat:

La atelierul de lucru interdisciplinar, pentru realizarea unor proiecte de mini-grădini, s-au înscris studenți ai UAUIM din anii II, III și IV de la programele: Amenajarea și Planificarea Peisajului - FU, Proiectare si planificare urbana - FU, Arhitectură - FA

West Side Flower Fest se va desfășura în perioada 9-11 iunie 2023 în Parcul Drumul Taberei și este un festival dedicat florilor și plantelor care dau culoare vieții, o îmbunătățesc, și care ne ajută să creăm spații verzi sustenabile în mediul urban.

În cadrul acestui festival, workshop-ul studențesc interdisciplinar are drept scop realizarea unor proiecte de mini-grădini care se vor implementa, în zone din cadrul parcului, stabilite anterior evenimentului.

Parteneri eveniment:

21 aprilie 2023

Partea de vest a Bucureștiului a devenit un punct de atracție pentru organizarea unor evenimente remarcabile, în aer liber. Sub egida West Side, Primăria Sectorului 6 organizează un eveniment în premieră, în săptămâna verde europeană (EU Green Week): West Side Flower Fest.

West Side Flower Fest se va desfășura în perioada 9-11 iunie 2023 în Parcul Drumul Taberei și este un festival dedicat florilor și plantelor care dau culoare vieții, o îmbunătățesc, și care ne ajută să creăm spații verzi sustenabile în mediul urban.

În acest context, FU-UAUIM împreună cu ADPDU Sector 6 organizează un workshop studențesc interdisciplinar pentru realizarea unor proiecte de mini-grădini care se vor implementa în cadrul festivalului, în zone din cadrul parcului, stabilite anterior evenimentului.

Participanți

Echipele vor fi formate din colective de 2-4 studenți.

Condiție de participare: fiecare echipă va avea în colectiv cel puțin un student al secției Amenajarea și Planificarea Peisajului.

Înscriere valabilă pentru studenți, indiferent de specializare sau program.

Mod de desfășurare workshop

Etapa 1 (26,27,28 aprilie)

Etapa 2 (10, 11, 12 mai)

Etapa 3 (8, 9,10,11 iunie)

Înscrieri până pe 25 aprilie 2023, prin completarea online a formularului:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfj9Jk4_yWkzVcUFOyUug3X3n6SKJ5a7Cjlczlv9LPHYKeNhw/viewform

Selecția participanților se va realiza în baza motivării (transmise prin formularul de înscriere), în limita a 30 de locuri disponibile.