Research Networking Day

Desfășurare: 9 decembrie 2022, ora 16:00, Sala Frescelor a UAUIM

Publicat 29 noiembrie 2022, actualizat 20 decembrie 2022
20 decembrie 2022

În cadrul evenimentului Research Networking Day (RND), care a avut loc în data de 9 decembrie 2022, în Sala Frescelor, au fost promovate rezultatele cercetării din UAUIM și a fost facilitată interacțiunea cu instituții și organizații externe, generându-se noi oportunități de colaborare.

În urma prezentărilor și discuțiilor a fost publicat un volum colectiv care expune activitatea de cercetare desfășurată în cadrul UAUIM, preocupările comune, precum și perspectivele de viitor pentru generarea de noi idei de cercetare la provocările actuale și viitoare ale mediului construit:
Brosura RND 2022.pdf (27 MB)

Totodată a avut loc vernisajul expoziției proiectelor de cercetare.

29 noiembrie 2022

Program RND 2022.pdf

Vă invităm la evenimentul Research Networking Day (RND), care va avea loc în data de 9 decembrie 2022, ora 16:00, în Sala Frescelor a UAUIM. Acest eveniment va fi o zi de schimb de cunoaștere și dialog, în care se vor promova rezultatele cercetării din UAUIM și se va facilita interacțiunea cu instituții și organizații externe, generând noi oportunități de colaborare.

RND este o activitate deschisă cadrelor didactice, cercetatorilor, doctoranzilor, personalului suport pentru cercetare, partenerilor instituționali și tuturor celor care au fost implicați în proiectele de cercetare și dezvoltare instituțională derulate prin școală, în limita locurilor disponibile și în ordinea înscrierii.

Vă invităm, să vă înscrieți la Research Networking Day la adresa:
https://forms.gle/mgoFBve1qnptQNax7

Echipa RND:

*Research Networking Day este un eveniment organizat în cadrul proiectului OPTIMINCU-UAUIM 2022 din Fondul pentru Finanțarea Cercetării Științifice Universitare, din bugetul Ministerului Educației.

Parteneri: