Acces Gratuit ProQuest Academic Complete – Ebook Central și Jstor

25 iunie 2020

Acces ProQuest Academic Complete

Prin intermediul proiectului SCHOLAR ARCHITECT – Perfecționarea și creșterea calității științifice în învățământul de arhitectură, finanțat prin CNFIS-FDI-2020-0655, Biblioteca UAUIM în colaborare cu Enformation oferă comunității academice o perioadă de trial la colecția de cărți ProQuest Academic Complete disponibilă pe platforma Ebook Central.

Perioada de desfășurare: 08.06.2020-30.07.2020

Link de acces: https://ebookcentral.proquest.com/auth/lib/uauimro/

Important!

Pentru a putea descărca titlurile de interes vă rugăm sa va creați un cont pe platforma EbookCentral. Contul va fi aprobat imediat dacă este creat în cadrul UAUIM. În cazul în care creati contul din afara instituției, acesta va fi aprobat ulterior de către administratorul contului (biblioteca). Ulterior, acest cont poate fi folosit pentru accesarea Academic Complete și din afara instituției.

Academic Complete oferă bibliotecilor o colecție accesibilă, de aproximativ 150.000 de cărți electronice multidisciplinare, cu acces nelimitat, multi-utilizatori, instrumente de cercetare puternice și descărcări de capitole fără drepturi restricționate.

Un ghid de utilizare complet găsiți la adresa https://bit.ly/2VdX5al

Acces Jstor

Platforma JSTOR, care este considerată una dintre cele mai importante baze de date valorificate în lumea academică, oferă acces în regim open access la anumite documente de interes.

Documentele pot fi consultate folosind secțiunea “advanced search” unde la opțiunile de rafinare a căutărilor dvs. apare “Select an access type”, fiind necesar să alegeți câmpul “Content I can access”.

Link de acces: https://www.jstor.org/open/