Workshop CircularCityChallenge

Desfășurare: vineri 11 noiembrie 2022, DST Lab

9 noiembrie 2022

Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” organizează vineri, 11 noiembrie 2022 în intervalul 15:00-17:30, în DST Lab, un workshop dedicat studenților de la toate specializările și nivelurile de studii (licență/master/doctorat) prin care nu doar că vom discuta pe tema circularității în relație cu arhitectura și urbanismul, ci vor fi explicate și oportunitățile de implicare și de recunoaștere a activităților studenților alături de echipa proiectului CircularCityChallenge.

Numărul de participanți este limitat la 20 de persoane (capacitatea DST Lab), iar înscrierile se pot face accesând următorul link: https://forms.gle/JxUfuU6cN7rL4XVV8 până joi, 10 noiembrie 2022, la ora 16:00. Vă așteptăm!

Proiectul este derulat într-un consorțiu internațional și va conduce la crearea unei competiții internaționale pentru elevi de liceu. Propunerile tinerilor bazate pe înțelegerea ideii de oraș circular vor fi sprijinite, colectate, jurizate și premiate demonstrând astfel beneficiile introducerii acestei abordări pentru procesele de învățare. https://project.circularcitychallenge.eu