UAUIMEvenimenteExpoziția „Arhiva de proiecte și idei din cadrul cursului de Finisaje speciale” – ed. 2

Arhiva de proiecte și idei din cadrul cursului Finisaje Speciale, ediția a 2-a, 2016

5 ianuarie 2016

Expoziție de proiecte studențești, 11-18 ianuarie 2016

Vă invităm la lansarea expoziției intitulată: “Arhiva de proiecte și idei din cadrul cursului: Finisaje Speciale”, ediția a 2-a, 2016, programată pentru luni 11 ianuarie 2016, începând cu ora 16:30, în Sala de Expoziții (UAUIM), str. Academiei 18-20.

Vor fi prezentate proiectele studenṭilor anului 3 ai Facultăṭii de Arhitectură de Interior, derulate în perioada octombrie 2015 - ianuarie 2016 în cadrul cursului de Finisaje Speciale. Proiectele au fost realizate în echipe de lucru și au urmărit diverse tematici: Pavilionul României la Expo Astana 2017 sau reamenajări ale unor spaṭii interioare situate în clădiri cu valoare de patrimoniu, clasificate ca monumente istorice.

Proiectele derulate în cadrul acestui curs sunt o continuare a proiectelor de concept desfășurate la atelier în semestrul anterior. Etapa proiectului tehnic (P.T) cât și cea a detaliilor de execuṭie (D.D.E), coroborate cu legislaṭia din domeniu și alegerea celor mai performante soluṭii tehnice, sunt doar câteva din aspectele importante analizate și dezbătute în cadrul acestor proiecte. Lucrările expuse evidenṭiază din diverse perspective complexitatea și pluridisciplinaritatea analizei tematice și rezultatele obṭinute.

Expoziția va fi deschisă între orele 9 - 17 în spațiul expozițional UAUIM situat la parterul cădirii.

Pentru informații suplimentare:
conf dr. arh. Gabriela Mindu
E-mail: gabrielamindu@yahoo.com