Workshopuri EFdeN pentru recrutare voluntari

28 aprilie 2020

Proiectul EFdeN organizează două workshopuri de recrutare în zilele de 2 mai 2020 și 9 mai 2020. Transcriem mai jos mesajul lor:


Misiunea noastră este să creăm o lume mai bună prin inovații în domeniul construcțiilor și un stil de viață sustenabil. Facem asta încurajând studenții și tinerii să viseze, să proiecteze și să construiască, transformându-și ideile în realitate printr-o experiență interdisciplinară și practică.

Căutăm noi colegi pentru toate domeniile noastre de activitate

În 2018 ne-am întors din Dubai, de la Solar Decathlon Middle East, unde ne-am clasat de 4 ori pe podium în cadrul celor 10 probe, iar la final am obținut locul 4 mondial, cea mai bună performanță din istoria participărilor echipei.

În 2019, EFdeN a continuat să formeze o nouă generație de studenți care doresc să aducă o schimbare pozitivă mediului construit, prin intermediul unor proiecte educaționale, de cercetare și de promovare a sustenabilității.

Pentru 2020, avem pregătite multe proiecte ambițioase:

Dacă ți se pare interesant și vrei să lucrezi într-o echipă interdisciplinară alături de arhitecți, ingineri, oameni de comunicare și design, EFdeN este locul potrivit pentru tine.

Completează formularul, adaugă-ți CV-ul și alege unul dintre cele două workshop-uri de recrutare la care vrei să participi.

Fii membru în echipa care își propune să fie parte activă din schimbare!

Dacă ai nelămuriri scrie-ne pe recrutam@efden.org.

Formular înscriere: https://efden.org/inscriere/

https://www.facebook.com/events/716110365829667/