UAUIMAnunțuriSHARE Bucharest 2017 International Architecture and Engineering Forum, 21-22 martie 2017

SHARE Bucharest 2017 International Architecture and Engineering Forum

27 ianuarie 2017

SHARE Bucharest 2017 International Architecture and Engineering Forum.pdf

Prezențe de excepție la primul Forum de Arhitectura și Construcții al anului 2017
SHARE Bucharest 2017 International Architecture and Engineering Forum
JW Marriott Bucharest Grand Hotel
21-22 martie 2017

Asociația PRO Event, AB Plus Events, Ordinul Arhitecților din România, împreună cu partenerii săi, anunță Forumul International de Arhitectură și Inginerie: SHARE Bucharest 2017 International Architecture and Engineering Forum care va avea loc în perioada 21-22 martie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Forumul SHARE, cel mai amplu eveniment adresat arhitecților, inginerilor și contractorilor, din prima parte a anului, va avea ca teme: arhitectura de interior și confortul ambiental, arhitectura peisagistică și de infrastructură, sticla în arhitectură, proiectarea structurilor și fațadelor de sticlă.

Forumul SHARE 2017 reunește în ediția sa din martie următoarele evenimente:

Recunoscute drept primele evenimente de amploare care aduc împreună trioul arhitect – constructor – beneficiar, evenimentele SHARE prezintă anual studii de caz și noutați naționale si internațioale pe principalele domenii de interes: Educație – cultură, Sănătate, Spații publice, Spații comerciale, Spații rezidențiale.

Prezențe speciale la SHARE 2017, 21-22 martie

Pentru înscrieri și informații vă invităm să consultați pagina web a fiecărei expoconferințe (www.ielaud.eu, www.iegis.eu, www.ieglass.eu, www.contractor.com.ro) și a forumului SHARE: www.share-architects.com