UAUIMAnunțuriSelecția participantului la “RIBA Norman Foster Travelling Scholarship”

Selecția participantului la RIBA Norman Foster Travelling Scholarship

Termen de predare: 7 mai 2024

Publicat 20 aprilie 2024, actualizat 7 mai 2024

Facultatea de Arhitectură anunță organizarea procesului intern de selecție pentru desemnarea participantului la concursul pentru RIBA Norman Foster Travelling Scholarship – bursă de cercetare în cuantum de 7000 GBP, dedicată studenților arhitecți preocupați de „supraviețuirea sustenabilă a orașelor”.

Candidații pot fi studenți ai Facultății de Arhitectură (programele de studii de 6 ani în limbile română sau engleză), înmatriculați în prezent în anii de studiu 2, 3, 4 sau 5.

Candidații vor studia cu atenție prezentarea și cerințele expuse la adresa:

https://www.architecture.com/education-cpd-and-careers/studying-architecture/advice-on-funding-your-architectural-studies/funding-opportunities-for-students-of-architecture/riba-norman-foster-travelling-scholarship

precum și în documentul atașat mai jos:
RIBA Norman Foster Travelling Scholarship 2024 - Application Guidance Notes.pdf

Posterul în format PDF cerut de organizatori va fi încărcat pe formularul Google disponibil la adresa https://forms.gle/FXDkUxrYGBYuEBCS6 termenul de predare fiind data de 7 mai 2024, până la sfârșitul zilei.

Pentru asigurarea anonimității, posterul va conține, în colțul din dreapta jos, un cod din 7 cifre și litere, ales liber de candidat, care va fi transmis separat, prin e-mail, pe adresa bursariba@gmail.com însoțit de numele și prenumele candidatului, precum și de anul de studii.

Câștigătorul procesului de selecție internă va fi desemnat de un juriu format din cadre didactice de la departamentele de proiectare ale UAUIM.

Preliminar elaborării materialului cerut, candidații sunt invitați să urmărească un webinar susținut de domnul conf. dr. arh. Lorin Niculae, prorector al UAUIM, cu tema Scurtă introducere despre cercetarea prin proiect, ce se va desfășura marți 23 aprilie, la ora 18, pe platforma Zoom: