UAUIMAnunțuriReluarea activității cu publicul în cadrul bibliotecii UAUIM începând cu 16 noiembrie 2020

Reluarea activității cu publicul în cadrul bibliotecii UAUIM

16 noiembrie 2020

Vă informăm că biblioteca UAUIM va relua parțial activitatea cu publicul, începând cu data de 16 noiembrie 2020, urmând a funcționa după următorul orar:

luni 10–15
miercuri 10-15
vineri 10-15

Igienizarea suprafețelor și obiectelor, aerisirea și curățenia periodică a spațiilor, se vor realiza zilnic, în intervalul orar 13.00-13.30.

Redeschiderea bibliotecii se va realiza cu respectarea recomandărilor de siguranță și protecție, atât pentru utilizatori cât și pentru personalul instituției, în conformitate cu măsurile impuse de autorități.

Reguli de acces:

Dat fiind procesul dificil de recuperare a cursurilor universitare împrumutate în anul universitar anterior, biblioteca UAUIM nu va mai împrumuta cursuri la domiciliu în acest prim semestru.

În această perioadă, biblioteca încurajează utilizatorii să acceseze:

a) Resursele științifice de informare abonate de UAUIML

Modalități de acces mobil:

b) Biblioteca Open Access – bazele de date online în acces deschis

În funcție de evoluția contextului epidemiologic și de hotărârile Conducerii UAUIM, programul bibliotecii și regulile de acces pot suferi modificări. Acestea vor fi anunțate pe site-ul UAUIM și în pagina oficială de facebook a bibliotecii: https://www.facebook.com/bibliotecauauimb, acolo unde ne puteți adresa întrebările și solicitările dvs.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm!