UAUIMAnunțuriSesiunea de pregătire și simulare a examenului de admitere la UAUIM, 2018

Sesiunea de pregătire și simulare a examenului de admitere la UAUIM, 2018

Publicat 19 martie 2018, actualizat 16 mai 2018
2 iunie 2018

Program 20 mai și 1 iunie

Atenție, seria 6: Cu toate că zilele 28 mai respectiv 01 iunie 2018 sunt declarate zile libere, ședințele de pregătire și simulare programate în zilele respective vor avea loc, conform programului deja afișat.

19 martie 2018

Sesiuni de lucru

Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București organizează în lunile aprilie și mai 2018, sesiunile de pregătire și simulare a examenelor de admitere la

Facultatea de Arhitectură, programele

Facultatea de Urbanism, programele

Facultatea de Arhitectură de Interior, programele

Sesiunile de lucru se adresează potențialilor candidați din acest an și urmăresc familiarizarea acestora cu tipologia subiectelor, atmosfera și desfășurarea examenelor de admitere.

Programa

Sesiunile vor cuprinde aplicații pe baza tematicii subiectelor de examen de admitere, la toate programele de licență și licență și master integrat oferite de UAUIM, cu o simulare în ziua de VINERI (urbanism și arhitectură de interior) și o alta SÂMBĂTĂ (arhitectură).

Program

Programul se va desfășura în șase serii astfel:

la sediul UAUIM din București, str. Academiei 18-20, de luni până vineri între orele 16.30-20.30 și sâmbăta între orele 10.00-15.00.

De luni până joi vor avea loc ședințe de îndrumare (o ședință/zi) dedicate admiterii la Facultatea de Arhitectură (2 zile), Facultatea de Urbanism (1 zi) respectiv Facultatea de Arhitectură de Interior (1 zi).

Vineri vor avea loc simulările examenelor de admitere la Facultatea de Urbanism și Facultatea de Arhitectură de Interior. Cele două simulări vor avea loc în același timp, candidații trebuind să opteze pentru una din ele.

Sâmbătă va avea loc simularea examenului de admitere la Facultatea de Arhitectură.

Locuri

Pentru fiecare sesiune sunt disponibile maximum 40 de locuri.

Taxa

Per modul săptămânal este de 360 RON. Taxa acoperă participarea la:

Înscrierea

În vederea înscrierii, fiecare candidat va urma pașii de mai jos:

Pasul 1. Candidatul va verifica disponibilitatea locurilor libere la numărul de telefon 021 3077 260 și va solicita rezervarea unui loc specificând seria dorită din cele șase disponibile (Atenție, la acest moment – Pasul 1 – înscrierea nu este validată);

Pasul 2. Candidatul va achita taxa per modul săptămânal (360 RON) în oricare din variantele de mai jos:

Pasul 3 (obligatoriu). Candidatul va trimite chitanța scanată la adresa de email simulare_uauim@yahoo.com, pentru VALIDAREA înscrierii, conform calendarului de mai jos:

Atenție: doar cei care au validat înscrierea pot participa la sesiunile de lucru (Pașii 1, 2 și 3 sunt obligatorii).

În momentul intrării în sala de curs, candidatul va avea asupra sa dovada de plată a taxei (chitanță sau OP) și un act de identitate.