UAUIMAnunțuriConcursul de arhitectura pentru studenti “MULTICOMFORT House Students Contest”, editia 2017

Concursul de arhitectura pentru studenti “MULTICOMFORT House Students Contest”, editia 2017

6 martie 2017

Saint-Gobain Isover te invita sa participi la ce-a de-a XIII-a Editie a concursului International MULTICOMFORT House Student Contest, organizata in luna mai, in Bucuresti. Inregistrarile sunt deschise pana la data de 10 aprilie si se pot face accesand linkul: www.isover-students.com/students/.

Castigatorii vor avea sansa sa participe in Etapa Internationala a concursului organizata in Madrid, in perioada 31.05-02.06.2017, dar si multe alte premii in bani.

Dedicat studentilor din anii 1-6 la Facultatile de Arhitectura din tara, in echipe a cate 2 membri sau individual, concursul promoveaza Criteriile Saint-Gobain MULTICOMFORT prin propagarea ideii de “eficienta energetica”, precum si a dimensiunilor de confort: termic, acustic, vizual, calitatea aerului.

Tema pentru a XIII-a Editie a concursului este dezvoltata de Isover in colaborare directa cu Departamentul de Arhitectura al Municipalitatii Madrid si consta in Regenerarea urbana a unei comunitati din perimetrul Gran San Blas, Madrid. O misiune in conformitate cu cresterea numarului de programe de renovare a locuintelor din 1960/1970.

In 2016, pentru a treia oara consecutiv, echipa Romaniei: Amalia Vacaru si Andreea Movila, Universitatea Tehnica "Gh. Asachi", Iasi, castiga locul III in etapa Internationala.

Tot echipa Romaniei, de aceasta data studentii Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" din Bucuresti, Valeria Artenii si Andrei Tintari, castiga premiul special oferit de Ambasada Frantei la Belarus. Valeria si Andrei au fost castigatorii locului III in etapa Internationala din 2015, organizata in Astana.

Detalii la: www.isover.ro/news/concursul-de-arhitectura-pentru-studenti-multicomfort-house-students-contest-editia-2017