UAUIMAnunțuriCompania Municipala Trustul de Cladiri Metropolitane Bucuresti – TCMB S.A.: disponibilitate de lansare program intership pentru studenti si/sau posibilitate de angajare tineri absolventi

Compania Municipala Trustul de Cladiri Metropolitane Bucuresti – TCMB S.A.: disponibilitate de lansare program intership pentru studenti si/sau posibilitate de angajare tineri absolventi

10 iulie 2019

Campania TCMB face parte din Holding-ului de societati comerciale infiintate de Consiliul General al Municipiului Bucuresti in 2017, fiind infiintat in mod legal, cu majoritatea de 2/3 ceruta de lege.

TCMB este o companie puternica, avand doi vectori de activitate principali, directionati in acelasi sens. Astfel exista modulul de proiectare complexa sub forma “Departamentul de Proiectare" si modulul de executie. In cadrul Departamentului de Proiectare, structurat in trei servicii distincte: Arhitectura, Structuri si Instalatii, isi desfasoara activitatea un colectiv de arhitecti si ingineri cu o vasta experienta, provenind de la diverse institute de proiectare de traditie.

TCMB doreste sa ofere, pentru un numar de 6 (sase) studenti arhitecti, un program de intership pe o perioada de 3 luni platit, cat si ulterior acestei perioade, dorinta de a angaja tineri absolventi, astfel incat acestia sa isi poata efectua perioada de stagiu de 2 ani, cerut de lege pentru obtinerea dreptului de semnatura si posibilitatea sa se integereze intr-un colectiv de elita.

Descrierea activitatilor in cadrul Departamentului de Proiectare specialitatea Arhitectura:

Profil canditat/a

Asteptam CV-urile candidatilor, insotite de o scurta scrisoare de intentie, pe adresa office@tcmb.ro

Trustul de Cladiri Metropolitane Bucuresti S.A
Municipiul Bucuresti, Str. Lucretiu Patrascanu nr. 14-16, bl MY 4, sector 3
Cod fiscal: 37992692
Tel: +40.727.488.855 E-mail: office@tcmb.pmb.ro