Internship @MAC

Perioada: 25 septembrie - 15 decembrie 2023

18 septembrie 2023

Atelierul Experimental „Mac Popescu” oferă două locuri de interni pentru activitatea de cercetare pe care o desfășoară în prezent.

Programul va avea o durată de 480 de ore și se va desfășura în perioada 25 septembrie – 15 decembrie 2023. Pentru solicitanții din anul 6, Facultatea de Arhitectură, activitatea poate fi echivalată, la cerere, cu stagiul de practică profesională prevăzut în planul de învățământ. Activitatea din cadrul acestui internship nu este remunerată.

Studenții selecționați vor avea îndrumarea unui colectiv implicat și cu cunoștințe specifice, format atât din cadre didactice cât și din studenți voluntari ai @mac. Ei vor fi integrați în următoarele proiecte derulate în Atelier Experimental “Mac Popescu” pe parcursul anului calendaristic în curs:

Dacă doriți să participați, trebuie să fiți studenți UAUIM și să aveți cunoștințe solide de game-development într-un motor grafic ca Unreal Engine sau Unity, precum și o motivație solidă pentru care doriți să vă alăturați echipei de cercetare. Ne puteți adresa intenția de participare pe adresa ateliermacpopescu@gmail.com sau direct la @mac. Aptitudinile vă vor fi testate în cursul unei probe tehnice a cărei dată urmează a fi stabilită de comun acord, dar nu mai târziu de 23 septembrie 2023.