UAUIMAnunțuriOpțiuni înscrieri anul I la Facultatea de Arhitectură de Interior, 2016-2017

Opțiuni înscrieri anul I la Facultatea de Arhitectură de Interior

Publicat 8 septembrie 2016, actualizat 15 septembrie 2016
14 septembrie 2016

Facultatea de Arhitectură de Interior va anunța joi 15 septembrie 2016 ora 14.00 dacă organizează a doua sesiune de examen de admitere în data de 19 septembrie 2016, și în caz pozitiv, numărul de locuri scoase la concurs pentru fiecare specializare.

Conf.dr.arh. Beatrice-Gabriela Jöger
Decan
Facultatea de Arhitectură de Interior a UAUIM

13 septembrie 2016

Finalizare înscrieri FAI

Ca urmare a finalizării înscrierilor la toate secțiile Facultății de Arhitectură de Interior și prin coroborarea datelor cu cele de la celelate facultăți suntem în măsură să comunicăm următoarele:

1. Atașăm listele cu studenții înscriși în anul I 2016-2017.

Actualizare 14 sept 2016: Inscrieri INTERIOR 14sept2016 ERATA ora12.pdf

Inscrieri DESIGN 13septembrie2016 medii ora20.pdf

Actualizare 14 sept 2016: Inscrieri MOBILIER 14sep - ERATA.pdf

2. Candidații declarați Admiși pe locuri la BUGET și care nu s-au înscris în termenul inițial, își pierd dreptul de a ocupa un loc la buget. Ei se mai pot înscrie doar pe locurile cu taxă, sau, dacă optează, la Secția Mobilier – pe locurile rămase libere la Buget, având aici prioritate față de alți candidați.

3. Prin înscrierea unora dintre concurenți la alte facultăți clasamentul inițial s-a modificat, astfel că în prezent există un număr de 19 locuri cu taxă la Secția Arhitectură de Interior, 15 locuri cu taxă la Secția Design de Produs și 3 locuri LA BUGET și 16 cu taxă la Secția Mobilier și Amenajări Interioare.

Rugăm ca acei concurenți care au obținut media minimă 6.00 la examenele de admitere la Facultatea de Arhitectură de Interior și încă nu s-au înscris să se prezinte în zilele de 14-15 septembrie 2016 între orele 10-16 la Secretariatul Facultății de Arhitectură de Interior (corp vechi, etaj 4) pentru a-și exprima opțiunile și a se înscrie pe unul dintre locurile rămase libere.

După redistribuire și înscrieri, în funcție de numărul de locuri rămase vacante, conducerea facultății va hotarî dacă va fi organizată a doua sesiune de examen de admitere în data de 19 septembrie 2016.

Anunțarea susținerii (sau nu) a unui nou examen de admitere va fi făcută vineri 16 septembrie 2016.

Vă mulțumim și vă așteptăm la înscriere!
Succes!

Conf.dr.arh. Beatrice-Gabriela Jöger
Decan
Facultatea de Arhitectură de Interior a UAUIM

8 septembrie 2016

În urma desfășurarii examenului de admitere la facultatea de Arhitectură, la Facultatea de Arhitectura de Interior sunt refăcute permanent clasamentele.

Alăturat aveți situația din data de 8 septembrie 2016:
Rezultate INTERIOR Fara arhitectura 8sept2016.pdf

Ca urmare:

1. Rugăm candidații care au fost admiși la ambele facultăți să comunice secretariatului Facultății de Arhitectură de Interior opțiunea lor. (mai ales cei care la Interior ar intra la Buget)

Tel: 021 3077.139 / 142
E-mail: decanat.int@uauim.ro

2. Candidații care au dat examen de Admitere în sesiunea iulie 2016 și au media finală peste 6,00 sunt rugați să se prezinte la Secretariatul Facultății de Arhitectură de Interior și să își exprime în scris opțiunea / dorința de a se înscrie la Secția de Arhitectură de Interior în cazul modificării clasamentului în favoarea lor. (în funcție de opțiunile celor admiși și la Arhitectură, este posibil ca unii candidați declarați inițial Respinși să poata ajunge pe locuri Admis cu Taxă sau chiar Admis Buget).

3. Candidații aflați în situația de a studia la A doua Facultate sunt rugați să contacteze și ei Secretariatul Facultății de Arhitectură de Interior pentru a se înscrie în categoria ADMIS cu TAXĂ, deoarece nu mai avem dosarele lor cu datele de contact.

  • LERU Alexandra Ioana
  • HRIMIUC Maria Bianca
  • PARAIPAN Iulia
  • SÂRBU Smărăndița Elena
  • NICODIM Corina Georgiana
  • CÎRJAN Andreea Daniela
  • GODESCU Daria Minerva
  • CĂLINESCU Lavinia

Îi rugăm pe cei interesați să consulte pagina web a UAUIM secțiunea Admitere 2016, deoarece vom afișa situația zilnic în funcție de opțiunile voastre.

Vă mulțumim și vă așteptăm la înscriere!
Succes!

Conf.dr.arh. Beatrice-Gabriela Jöger
Decan
Facultatea de Arhitectură de Interior a UAUIM