UAUIM
Prima pagină | Universitatea | Informații publice | Admitere | Facultăți | Departamente | Doctorat | Cercetare | Sponsori | Contact
Diplome / Examen finalizare studii Facultatea de Arhitectură, sesiunea februarie 2020
Publicat 3 iulie 2019, ultima actualizare 26 septembrie 2019

Examen finalizare studii Facultatea de Arhitectură, sesiunea februarie 2020

26 septembrie 2019

Până cel mai târziu 03 octombrie, candidații INTEGRALIȘTI care vor susține prediploma și/sau disertația în sesiunea octombrie 2019, vor completa (cu diacritice, Times New Roman 11) titlul lucrării de disertație și titlul proiectului de prediplomă în tabelele primite de la secretariatul Decanatului, pe grupul anului VI/sau la secretariatul Decanatului(cei din promoții anterioare, care nu sunt în grup). Titlul proiectului de prediplomă trebuie să conțină neaparărat și situl/orașul.

După această dată nu mai este permisă modificarea/completarea titlurilor. La predarea disertațiilor și la susținerea prediplomelor, titlurile lucrărilor trebuie să coincidă cu cele din listele decanatului.
ATENȚIE! Listele conțin deocamdată toți candidații înscriși, nu doar cei integraliști, urmând ca în cel mai scurt timp Secretariatul să comunice Decanatului situația integraliștilor care pot intra în susținerea examenului de finalizare studii sesiunea martie 2020.

10 septembrie 2019

Proba 1 – Disertație și prediplomă – octombrie 2019

Test limbă străină: 9 octombrie 2019 ora 09,00 - Sala Amfiteatru

Eventualele echivalări se vor solicita în ziua susținerii testului (originale după certificatele de competențe lingvistice)

Predare disertații: 15 octombrie 2019 orele 10,00-12,00, Sala de consiliu (3 exemplare+CD )

Versiunea digitală a disertației se va preda obligatoriu în format word și pdf.

Notă: Toate disertațiile vor fi supuse procesului de analiză antiplagiat prin intermediul unui soft special. Va fi verificată corespondența dintre documentul predat fizic și documentul predat digital. Acestea trebuie să fie identice.

Susținere disertații și prediplome: 23, 24 octombrie 2019, ora 9,00 conform programărilor ce se vor afișa la avizierul din fața decanatului.

Candidații care au de achitat taxă aferentă examenului de finalizare studii(număr de credite în dreptul numelui), vor prezenta copia chitanței în ziua susținerii, la secretarul de comisie. susținerea este condiționată de achitarea taxei.

3 iulie 2019

Proba 1 – prediplomă și disertație – octombrie 2019

Înscrierile pentru proba 1 (test limbă străină, prediplomă și disertație, sesiunea octombrie 2019) din cadrul examenului de finalizare a studiilor sesiunea martie 2020, se efectuează în perioada 08-26 iulie 2019, prin depunerea la secretariatul decanatului a fișei-catalog tip (descărcată de pe site-ul universității).

Candidații care au susținut vreuna din probe (prediploma sau disertația), vor depune la registratură o cerere de solicitare echivalare a probei promovate, nemaifiind necesară completarea fișei-catalog și vor solicita în cerere și echivalarea testului de limbă de asemenea susținut.

Un material de prezentare a Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” – informații despre admitere, programe de studii, facilități oferite, cercetare, burse și mobilități pentru studenți, alumni etc:
Brosura UAUIM.pdf [23MB]
Illustration by Laura Cristea and Cristina Popescu
Ten good reasons to study Architecture at UAUIM
Secția de Arhitectură în limba engleză:
https://architecture.uauim.ro/