Prima paginăAnunțuriUAUIM organizeaza din 2013 cursuri de pregatire si formare continua in conservarea si restaurarea monumentelor istorice

UAUIM organizeaza din 2013 cursuri de pregatire si formare continua in conservarea si restaurarea monumentelor istorice

19 iulie 2013

Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, prin Departamentul Istoria, Teoria Arhitecturii si Conservarea Patrimoniului va relua cursurile PU de restaurarea monumentelor istorice, in noua formula prevazuta de Legea 1/2011, cursuri de pregatire si formare continua IN DOMENIUL CONSERVARII SI RESTAURARII MONUMENTELOR ISTORICE.

Cursul dureaza 2 ani (4 semestre x 60 credite) si cuprinde cursuri cu prelegeri si cu invitati, lucrari practice si deplasari de studiu in tara si strainatate. Orele sunt programate saptamanal in zilele de vineri intre 12.30 si 20.30. Participarea la curs se face, dupa sustinera unui interviu si in baza platii unei taxe, de absolventi cu licenta ai facultatilor si specializarilor: istorie, arheologie, inginerie civila si instalatii, arte plastice, urbanism, peisagistica, precum si de absolventii facultatilor de arhitectura si arhitectura de interior.

Cei interesati pot solicita informatii de la conf.dr.arh. Sergiu Nistor, sergiu_nistor2@yahoo.com