UAUIMAnunțuriCurs de specializare în reabilitarea patrimoniului construit – august 2019

Curs de specializare în reabilitarea patrimoniului construit

28 ianuarie 2019

Fundația Transylvania Trust, responsabilă pentru restaurarea și revitalizarea Castelului Bánffy din Bonțida, vă invită să participați la cursurile practice de instruire în restaurarea patrimoniului construit organizate la castel în anul 2019.

Fundația Transylvania Trust organizează cursuri practice din 2001, încercând să soluționeze lipsa de profesioniști și muncitori calificați în domeniul protecției patrimoniului construit. Până în prezent am avut în jur de 2500 cursanți din 26 de țări (România, Albania, Australia, Brazilia, Belgia, Franța, Ungaria, Polonia, Slovenia, Suedia, Regatul Unit, Statele Unite, etc.).

Cine poate participa?

Cursurile internaționale sunt destinate în special studenților arhitecți, ingineri constructori, peisagiști, arheologi, istorici de artă, precum și altora interesați. Cursurile sunt adresate de asemenea muncitorilor din industria construcțiilor care doresc să se specializeze în domeniu, dar și altor persoane care sunt interesate de restaurarea monumentelor istorice.

Perioadele de curs

În decursul celor două săptămâni veți avea prilejul:

La finalul taberei de restaurare cursanții vor primi un certificat de participare (recunoscut ca și practică universitară – în cazul studenților).

Pentru mai multe detalii privind înscrierea, vă rugăm să consultați documentele de mai jos sau vizitați http://www.heritagetraining-banffycastle.org/index.php/ro/bhct/centru-de-specializare-in-reabilitarea-patrimoniului-construit