UAUIMAnunțuriConcurs de rebranding pentru design-ul dozelor de bauturi energizante EQ8 Orange & Passion Fruit si EQ8 Cranberry & Apple

Concurs de rebranding pentru design-ul dozelor de bauturi energizante EQ8 Orange & Passion Fruit si EQ8 Cranberry & Apple

21 martie 2012

Tema

Concursul este organizat de EQ8 International, EQ8 Romania si Facultatea de Arhitectura de Interior. Concursul este deschis tuturor studentilor de la UAUIM.

EQ8 este un brand de nivel global cu expunere puternica in Formula 1, EQ8 fiind bautura oficiala a echipei de F1, Caterham F1.

Deasemnea EQ8 apartine grupului Tune Group din care fac parte si Air Asia, Mayalesia Airlines sau Caterham Cars.

Concursul de idee isi propune sa gaseasca solutii pentru rebrand-uirea dozelor EQ8 Orange & Passion Fruit si EQ8 Cranberry & Apple.

Cateva indicatii privind mesajul pe care clientul ar dori sa-l transmita cu mai multa forta:

Nota: de evitat plasarea unor mesaje cheie in cei 5 cm din partea de jos a dozei fiindca aceasta parte poate fi adesea mascata de marginea rafturilor de expunere.

Concurentii pot propune orice fel de modificare, mai putin denumirea EQ8 care se pastreaza. Tehnica de imprimare a dozelor presupune folosirea a maximum 4 culori (inclusiv culor speciale)

Propunerea va trebui prezentata conform modelului EQ8 Final.pdf

Premii

Se vor acorda premii in valoare de minimum 700 de euro care vor fi distribuiti la libera alegere a comisiei. Toti concurentii vor primi mostre de EQ8. Concurentii raman proprietarii drepturilor de autor, iar daca clientul va considera de interes una dintre propuneri, dezvoltarea acesteia va face subiectul unei negocieri separate. Concursul deschide totodata usa unei colaborari pe termen lung dintre castigator si EQ8.

Jurizarea se face de catre reprezentanti EQ8 din Marea Britanie si castigatorii vor fi anuntati in maximum doua saptamani de la predare.

Predarea

Se va face in format electronic PDF care va fi transmis prin email domnului Raul Olesch, reprezentantul EQ8 Romania pe adresa: raul.olesch@olesch.ro

Data limita a predarii este 26 martie 2012 ora 24,00.

Intrebari

Contact: Marius Marcu-Lapadat email:mbstudio@mbstudio.ro

Fisiere: