Concurs „Idei mari pentru cei mici” – Regina Maria

12 octombrie 2018

Cei mai tineri arhitecti creeaza pentru cei mai mici locatari!

Tu cum ti-ai proiecta camera daca ai fi mic? De ce ai tine cont si ce ti-ar placea sa gasesti in camera unui nou-nascut sau unui adolescent? Ajuta-ne sa cream 5 machete pentru amenajarea camerei de copil si noi te vom recompensa!

In ziua de astazi, pentru tinerele mame amenajarea camerei copilului este un subiect arzator si ele au nevoie de sfaturi de la cei mai buni.

Ne dorim sa venim in intampinarea lor si sa le oferim solutii pentru a petrece momente placute alaturi de cei mici. Cum sa eficientizeze spatiul, cum sa aiba parte de confort si de linistea de a fi acasa sau poate au nevoie de o camera plina de gadgeturi…

Noi consideram ca o camera de copil trebuie sa fie: utila, eficienta, moderna, confortabila, plina de culoare si de dragoste.

Asta este vizunea noastra, a ta care este?

Date de tema:

Concursul se va desfasura in 2 etape:

1. Predarea in format electronic a unor schite de concept considerate relevante de catre concurenti. Materialele vor fi trimise pe adresa de email: concurs@reginamaria.ro intr-un folder denumit cu numele concurentului. Camera este indicat sa aiba dimensiunile de 4x5m, inaltime la alegere. Lumina naturala si/sau artificiala in interiorul camerei este la alegerea participantului.

2. Din materialele predate, juriul va selecta 5 castigatori care vor fi invitati sa realizeze macheta spatiului propus la scara 1:10.

Desfășurarea concursului

Fiecare participant va trimite pe adresa de email: concurs@reginamaria.ro un folder continand propunerea de amenajare.

Concurentii pot adresa intrebari organizatorilor pe adresa concurs@reginamaria.ro pana pe data de 21 octombrie si vor primi raspuns prin email.

Predarea etapa 2: 12 noiembrie, macheta propriu-zisa.

Propunerile trebuie sa aiba ca subiect una dintre situatiile de mai jos:

Machetele vor fi expuse in premiera in cadrul evenimentului „Spatiul copilariei” organizat de Alina Valcu, designer si Omid Ghannadi, designer. Target - 150 persoane, in special mame/ parinti

Premii vor fi următoarele:

Cei cinci concurenti selectati vor fi considerati castigatori si vor primi cate un premiu de 450 lei, la care se adauga o suma forfetara de 1.400 lei pentru fiecare castigator si care va fi folosita la realizarea machetei.