UAUIMAnunțuriConcurs de idee pentru personalizarea unor echipamente de baie fabricate de Geberit

Concurs de idee pentru personalizarea unor echipamente de baie fabricate de Geberit

1 martie 2011

Organizatori

Concursul este organizat de Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, Facultatea de Arhitectură de Interior cu sprijinul Romstal și Geberit România. Concursul este deschis tuturor studenților UAUIM.

Obiectivul concursului

Geberit este lider european în tehnologia instalațiilor sanitare,din 1912 fiind deținătorul brevetului de invenție a rezervorului de spălare a vasului de WC. Cu soluțiile sale inovative în domeniul sistemelor sanitare și de conducte, Geberit continuă și astăzi să lanseze noi tendințe. Produsele marca Geberit se remarcă prin înalta calitate, longevitate și instalare facilă.

Obiectivul concursului îl constituie identificarea unor soluții originale de personalizare a clapetei de acționare a rezervorului de WC încastrat și a clapetei de rigolă a Uniflex Shower Channel.

Date de temă

Atât rezervorul încastrat de WC cât și Sistemul Uniflex Shower Channel cu evacuare în perete sunt inovații revoluționare ale Geberit, care au stabilit noi standarde în domeniul echipamentelor unei băi moderne. Amândouă echipamentele sunt încastrate în perete, având vizibilă doar o clapetă de acționare în cazul WC-ului și o clapetă de protecție a sistemului de scurgere în cazul sistemului Uniflex Shower Channel. Pentru detalii privind dimensiunile și modul de montare al clapetelor vezi documentația și link-urile disponibile pe http://www.trendsideas.ro/concurs.php. Aceste clapete pot fi finisate în cele mai diverse moduri: de la finisajele cele frecvent folosite, ca oțelul inoxidabil și plasticul alb sau sticla și până la soluții unicat, care pot fi imprimate printr-o tehnologie similară serigrafiei. Se cere imaginarea unor soluții de finisare/ personalizare cât mai inovatoare pentru cele două tipuri de clapetă.

Desfășurarea concursului

Fiecare participant se va înscrie pe pagina de internet: www.trendsideas.ro pentru a obține un cod de participare care va fi înscris pe planșele de concurs în partea din dreapta jos al fiecărei planșe.

Perioada de inscriere

Inscrierile se fac intre 3 martie 2011 și 4 aprilie 2011. În perioada de înscriere concurenții pot adresa organizatorului întrebări prin e-mail, iar răspunsurile vor fi transmise toturor participanților.

Evenimentul de lansare a concursului va avea loc în data de joi 3 martie 2011, ora 19.00, la showroom-ul Trends & Ideas, str. Clucerului, nr. 2.

Data limită de predare

Data limită de predare a proiectelor este 5 aprilie 2011, ora 18:00

Prezentarea proiectelor

Propunerile vor fi prezentate pe un format de 50 x 70 cm paginat vertical și vor cuprinde:

Pentru fiecare format de planșă se vor trimite două documente:

Dreptul de autor

Prin înscrierea la concurs și transmiterea proiectelor, concurenții își exprimă acordul ca planșele, schițele, planurile, etc. depuse în concurs să poată fi folosite în pliante și/sau materiale de prezentare fără acordul expres al autorului.

Predarea proiectelor

Predarea proiectelor se va face la showroom-ul Trends & Ideas, str. Clucerului, nr. 2. Persoană de contact: Nicoleta Ochișor, email : nicoleta.ochisor@romstal.ro

Juriul

Juriul va fi compus din: conf. dr. arh. Marius Marcu-Lapadat, designer Radu Comșa și 3 reprezentanți desemnați de Geberit și Romstal.

Premii

Premiile vor fi următoarele:

Festivitatea de premiere va avea loc la showroom-ul Trends & Ideas, str. Clucerului, nr. 2 în data de 15 aprilie, ora 18.00.