UAUIMAnunțuriCazare an universitar 2014-2015 – repartiții cămine, etapa a II-a, septembrie 2014

Cazare an universitar 2014-2015

Publicat 30 mai 2014, actualizat 27 septembrie 2014

Repartitii camine UAUIM - etapa II - septembrie 2014

Repartitii studenti / masteranzi dupa:

Cazare.pdf (11 MB)

Adresa camin: Camin Tei - C1 - Bd. Lacul Tei, nr. 118 A, sector 2, Bucuresti


Cazare studenti / masteranzi – anul 1

Datorita termenului de inscriere in anul I (25 - 26.09.2014) a candidatilor adminsi la facultatile: Arhitectura de Interior si Urbanism si avand in vedere necesitatea definitivarii si afisarii pe site a listelor cu repartizarea in camin:

Candidatii declarati admisi( inclusiv) pe listele definitive, si care doresc cazare, sunt rugati:

Procedura ocupare loc cazare in camin

Perioada cazare: 29 septembrie - 3 octombrie 2014
Ore cazare: 8,30 - 17,00
Vineri, 3 octombrie - cazarea pana la orele 13,00

Repartitiile (cererile de cazare - aprobate) se gasesc la administratorii caminelor.

Studentii care se regasesc pe tabelele cu locurile repartizate in iulie si septembrie, se prezinta direct la camin, la administratorii de camin, cu urmatoarele documente:

Regia de camin este:

Plata se va face in unul din cele 2 conturi:

Nu platesc locul in camin studentii/ masteranzii de pe loc subventionat (pe loc bugetat "B"), care:

  1. Au parinti cadre didactice in activitate;
  2. Sunt orfani de ambii parinti

Acestia trebuie sa faca dovada cu acte.

Studentii/masteranzii care la data prezentarii la camin pentru ocuparea locului, nu prezinta dovada platii regiei de camin pe luna octombrie, nu vor fi cazati, chiar daca au primit repartitie.

Studentii/ masteranzii care nu-si ocupa locul repartizat pana pe data de 3 octombrie 2014, pierd locul in camin.

Locurile ramase neocupate (libere), vor fi redistribuite studentilor care nu au primit repartitie si care au depuse cereri de cazare.


Cazare studenți / masteranzi an 1

Conform Metodologiei de repartizare in camin a studentilor UAUIM, aprobata de Senatul universitatii in data de 05.06.2014, studentii si masteranzii declarati admisi in urma examenelor de admitere, vor fi cazati in luna septembrie (etapa II de repartizare).

Pentru obtinerea unui loc in camin, acestia, dupa afisarea rezultatelor finale (nu mai tarziu de data inscrierii in anul universitar 2014/2015) se prezinta la Serviciul social (la parter in cladirea UAUIM din strada Academiei) de unde ridica si completeaza cererea de cazare.

Cererile de cazare se pot descarca si de pe site.

Cererile se completeaza si se depun personal, de catre solicitanti (studenti/masteranzi).

Repartizarea in camin se face cu prioritate pentru cei de pe locuri subventionate, in ordinea descrescatoare a mediilor de admitere.

Studentii/masteranzii care bifeaza pe cerere: "situatie sociala grava", trebuie sa ataseze la cerere documentele doveditoare.

Studentii/ masteranzii din anul I, care au depus cereri de cazare, dar care renunta la loc, pana la data publicarii pe site a repartizarii in camin, sunt rugati sa anunte la serviciul social despre renuntarea la locul solicitat.

Astfel, locurile ramase libere, vor putea fi repartizate altor solicitanti (din anul I).

Telefon serv. social: 021 3077173

Locurile alocate pentru studentii/ masteranzii din anul I - romani, sunt:

Total locuri cazare an I - romani 80 locuri

Locurile alocate pentru studentii/ masteranzii din anul I - straini - 25 locuri

Daca numarul de solicitari ale studentilor/ masteranzilor unei facultati nu acopera numarul de locuri de cazare repartizat facultatii, acestea se vor redistribui.


Repartitii camin - ETAPA I - iulie 2014

In baza situatiei transmise de secretariatele facultatilor (medii an universitar 2013/2014 si credite restante dupa sesiunea din iunie-iulie), pentru studentii/ masteranzii care au solicitat un loc de cazare in anul universitar 2014/2015, s-au repartizat in camin:

Repartitiile s-au facut pentru cei care au depus cereri de cazare pana la data de 04.07.2014. Etapa II va avea loc in septembrie, dupa sesiunea de restante si examenul de admitere an I.

Conform Metodologie de repartizare in camin a studentilor UAUIM, Art.2, nu vor primi repartitie (nu vor fi cazati) studentii care:


2 iulie 2014:

Studentii care doresc cazare in camin in anul universitar 2014 - 2015, pot depune Cereri de cazare in perioada 03- 25.06.2014;

Cererile se depun la serviciul social al UAUIM. (cererile de cazare se pot descarca de pe site sau se pot ridica de la serviciul social)

Studentii care au restante la regia de camin la data depunerii cererii, nu primesc repartitie in camin pt. anul universitar 2014-2015.

Studentii romani, studentii straini/masteranzii care indeplinesc conditiile de cazare, cf. Regulament de cazare an univ. 2014/2015, dar care pana la data limita de 04. 07.2014, nu si-au depus cerere de cazare, nu vor primi repartitii in camin (se considera ca nu au nevoie de un loc in camin).

In septembrie se primesc cereri de cazare numai pt. studentii/masteranzii admisi in anul I.

Studentii care au bifat pe cerere „situatie sociala grava”, „orfani de ambii parinti” si care nu au depus documente din care sa reiasa aceasta situatie, sunt rugati sa le depuna urgent. Lipsa acestor documente nu justifica situatia bifata de student, deci studentul nu poate fi considerat caz social.