Burse pentru studenti

25 martie 2008

Fundatia Dinu Patriciu a demarat unul dintre cele mai ample programe de burse private pentru elevii si studentii din Romania. In cadrul programului "Inventeaza-ti Viitorul!" fundatia va acorda si 500 de burse a cate 300 de lei lunar pentru studentii din ciclul de licenta. Bursele se acorda pe intreaga durata a unui an universitar cu incepere din octombrie 2008, cu posibilitatea prelungirii pentru anii urmatori. Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 31 martie 2008.

Eligibilitatea pentru aceste burse este conditionata atat de obtinerea unor rezultate academice bune (o medie a ultimilor doi ani de studiu cel putin egala cu 8) cat si de provenienta dintr-o familie cu resurse materiale modeste (un venit mediu net lunar pe membru de familie inferior sumei de 400 de lei).

Consider ca informatiile legate de aceste burse se pot dovedi deosebit de importante pentru unii dintre studentii universitatii pe care o conduceti, si as dori sa va rog pe aceasta cale sa ne acordati sprijinul dumneavoastra in demersul nostru de informare a acestora. Atasat acestei scrisori veti gasi un document care detaliaza conditiile de eligibilitate, componenta dosarului de participare precum si calendarul intregului proces de acordare a burselor. Va rugam sa aprobati si dupa caz sa dispuneti afisarea documentului mai sus mentionat la avizierul rectoratului precum si la avizierele facultatilor.

In speranta ca un numar cat mai mare dintre studentii dumneavoastra se vor regasi in luna octombrie printre beneficiarii burselor "Inventeaza-ti Viitorul!", va multumesc anticipat.

Cu deosebita consideratie,

Antonio Ciocan-Fontanine
Director program
Fundatia Dinu Patriciu
Calea Victoriei nr.222, Bucuresti, Romania
Tel: +40 (21) 305 7773; Fax: +40 (21) 307 7452
Mobil: +40 741 012 809
www.fundatiadinupatriciu.ro