Expoziție-concurs BETA 2016

28 iunie 2016

Filiala Teritorială Timiș a Ordinului Arhitecților din România vă invită să participați la expoziția-concurs BETA 2016 din cadrul bienalei timișorene de arhitectură (BETA)!

Expoziția-concurs BETA 2016 – evenimentul central al bienalei - susține și promovează arhitectura de calitate în toate formele și manifestările sale, fiind concepută ca o interfață de relaționare atât în cadrul profesiei, cât și între profesie și mediul socio-cultural în care aceasta activează.

În cadrul concursului ce se va desfășura în perioada 21 iunie - 26 noiembrie se pot înscrie lucrări realizate în euroregiunea DKMT sau lucrări aparținând unor autori cu domiciliul stabil în euroregiunea DKMT (pentru înscrierea în secțiunile 1-13 ale concursului), precum și lucrări aparținând unor autori cu domiciliul stabil oriunde în România, Ungaria sau Serbia (pentru înscrierea în secțiunile 14-16 ale concursului).

Concursul BETA 2016 se desfășoară on-line, pe site-ul competition.betacity.eu, care conține toate materialele necesare înscrierii și care este accesibil în română, maghiară și sârbă.

Mai multe detalii despre eligibilitate și condiții de participare se pot obține consultând Regulamentul concursului disponibil pe site.