UAUIMAnunțuri25 de locuri pentru specializare in cadrul Programului Postuniversitar International de Studii Avansate in Urbanism si Dezvoltare Imobiliara

25 de locuri pentru specializare in cadrul Programului Postuniversitar International de Studii Avansate in Urbanism si Dezvoltare Imobiliara

27 mai 2013

Centrul de Excelenta in Urbanism „Ion Mincu” (CEP)* anunta lansarea inscrierilor pentru Programul Postuniversitar International de Studii Avansate in Urbanism si Dezvoltare Imobiliara (ASURED - ”The International Postgraduate Program of Advanced Studies in Urbanism and Real Estate Development”). ASURED se inscrie in misiunea CEP de a promova pe plan international planificarea urbana de excelenta din Romania, contribuind la constituirea unui hub pentru zona Europei Centrale si de Est.

ASURED este un program unic la nivel mondial ce va pune la dispozitia tinerilor profesionisti romani si straini din regiune experienta unui corp didactic international, format din profesori de prestigiu din SUA, Spania, Austria, Olanda, Bulgaria si Romania, precum si posibilitatea de a participa in proiecte si schimburi de experienta internationale. Programul se va desfasura pe o perioada de doi ani, in limba engleza, in regim part-time (doua module de 10-14 zile/ semestru combinate cu sesiuni online), fiind adaptat necesitatilor de flexibilitate ale persoanelor care deja lucreaza. Pentru a asigura calitatea procesului educational, numarul de locuri pentru prima serie de cursanti este limitat la 25.

Pentru mai multe detalii privind procesul de admitere si/sau despre alte programe si proiecte ale CEP, vizitati pagina noastra de Internet. De asemenea, pentru mai multe detalii gasiti atasate acestui mesaj prezentarea programului si brosurile CEP si ASURED (fiind vorba despre un program international, materialele sunt in limba engleza). Nu ezitati sa ma contactati pentru eventuale intrebari sau nelamuriri.

ASURED este dezvoltat in parteneriat cu RICS (The Royal Institution of Chartered Surveyors) Romania, Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” (UAUIM), Facultatea de Urbanism a UAUIM si Țuca Zbârcea & Asociații. ASURED se afla in curs de acreditare RICS, absolventii urmand sa primeasca diplome duble (CEP si RICS).

* Fondat ca organizatie non-guvernamentala in 2012 de catre specialisti romani de renume international in urbanism, alaturi de Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” din Bucuresti, Centrul de Excelenta in Urbanism urmareste realizarea unor proiecte de anvergura in cooperare cu universitati, centre de cercetare si specialisti de prestigiu din Europa si Statele Unite ale Americii. Rezultatele studiilor si cercetarilor de specialitate vor fi publicate intr-o serie de volume de cercetare aplicata, precum si intr-o revista de urbanism a centrului.

Contact:
http://cep-edu.eu/
Centrul de Excelenta in Urbanism „Ion Mincu”
str. Mihail Moxa nr. 3-5, Bucuresti
email: ioana.ivanov@cep-edu.eu