Expo Alumni

29 martie 2006

Stimata dna, dle arhitect

Asociatia ALUMNI a Universitatii de Arhitectura Ion Mincu Bucuresti - asociatia Absolventilor de Scoala Ion Mincu doreste sa aduca in lumina reflectoarelor creatiile arhitectilor romani din tara si de peste hotare. Anul acesta expozitia a fost gazduita de Salile de Expozitie ale Universitatii noastre, urmand ca expozitia sa fie gazduita in luna aprilie de Ministerul de Externe, iar in vara de Centrul Cultural Roman de la Paris.

S-a stabilit ca expozitia sa fie organizata pe urmatoarele sectiuni:

Numarul maxim de panouri convenit pentru fiecare lucrare cu care se participa este de maxim 2 proiecte / sectiune a cate maxim 2 panouri pentru fiecare proiect prezentat.

Formula de participare cea mai eficienta ar fi aceea de a trimite pe adresa mitracheus@yahoo.com informatia gata pentru print, in format tiff la 300 DPI ,sau CD-ul cu panoul (panourile) gata de print, pe adresa Universitatea de Arhitectura Ion Mincu , str.Academiei 18-20, sector1, Bucuresti, in atentia Asociatiei Alumni - arh. Anca Mitrache – termenul limita ar fi 01 octombrie 2007, dar pana atunci ar trebui sa stim macar numarul panourilor cu care participa fiecare expozant.

Lucrarile prezentate vor aparea in cadrul Expozitiei gazduite de Salile de Expunere de la parterul Universitatii de Arhitectura “Ion Mincu”- Str. Academiei 18-20, s.1, Bucuresti, pe panouri din carton muss de 70 x 100 cm . Panourile vor fi paginate vertical , fiecare avand doua benzi albe, una sus si una jos, de 5 cm, pe care va fi scris :

In speranta unei colaborari fructuoase in continuare, si cu promisiunea unor precizari ce vor urma, va uram

Pe curand,
Anca Mitrache