UAUIM
Prima pagină | Universitatea | Informații publice | Admitere | Facultăți | Departamente | Doctorat | Cercetare | Sponsori | Contact
Alegeri pentru Consiliul Studiilor Universitare de Doctorat (CSUD)
Publicat 13 august 2020, ultima actualizare 14 septembrie 2020

Alegeri pentru Consiliul Studiilor Universitare de Doctorat (CSUD)

14 septembrie 2020

În urma alegerilor pentru funcția de Membru în Consiliul Studiilor Universitare de Doctorat (CSUD), au fost consemnate următoarele rezultate:

Conducători doctorat

Au candidat conf. univ. dr.,habil. urb. Vasile Meiță și prof. Dr. Arh., habil. Augustin Ioan.

Alegerile s-au desfășurat în data de 10.09.2020. A fost ales prof. dr. arh. Augustin Ioan, cu 16 voturi pentru, din 21 de voturi valabil exprimate. A fost întrunit cvorumul necesar, conform metodologiei alegerilor. Nu au existat incidente. A fost respectată metodologia alegerilor. Biroul electoral al Universității a validat rezultatul.

Student doctorand

A existat o singură candidatură din partea studenților doctoranzi: drd. Dragoș Gherghescu.

Pe data de 10.09.2020 nu a existat cvorumul necesar, candidatul cumulând 16 voturi pentru din 16 voturi valabil exprimate. Alegerile pentru reprezentantul studenților doctoranzi în CSUD au fost repetate luni, 14 septembrie. În urma repetării votului, a fost ales drd. Dragoș Gherghescu, cu 5 voturi pentru, din 5 voturi valabil exprimate. Nu au existat incidente. A fost respectată metodologia alegerilor. Biroul electoral al Universității a validat rezultatul.

PV Sep 14 2020.pdf

10 septembrie 2020

În urma alegerilor pentru funcția de Membru în Consiliul Studiilor Universitare de Doctorat (CSUD), au fost consemnate următoarele rezultate:

Conducători doctorat

A fost ales prof. dr. arh. Augustin Ioan, cu 16 voturi pentru, din 21 de voturi valabil exprimate. A fost întrunit cvorumul necesar, conform metodologiei alegerilor. Nu au existat incidente. Biroul electoral al Universității a validat rezultatul.

Student doctorand

Nu a existat cvorumul necesar. Alegerile pentru reprezentantul studenților doctoranzi în CSUD vor fi repetate luni, 14 septembrie, între orele 8:30-10:30, conform deciziei Biroului electoral al secției de votare.

Doc Sep 10 2020.pdf

9 septembrie 2020

Joi, 10.09.2020, în intervalul orar 10.00 - 15.00 se vor desfășsura în Sala de Consiliu a UAUIM alegerile pentru desemnarea unui membru conducator de doctorat și a unui membru student doctorand.

8 septembrie 2020

Dosare candidați

7 septembrie 2020

Alegerile pentru funcția de membru al CSUD din cadrul UAUIM

Astăzi, 07.09.2020, Biroul Electoral al UAUIM a validat următoarele candidaturi depuse la Registratura Universității, conform metodologiei publicate pe site-ul universității:

  1. Candidaturi conducători de doctorat: conf. univ. dr. ,habil. urb. Vasile Meiță, prof. dr. arh., habil. Augustin Ioan
  2. Candidaturi studenți doctoranzi: drd. Dragoș Gherghescu"
13 august 2020
Un material de prezentare a Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” – informații despre admitere, programe de studii, facilități oferite, cercetare, burse și mobilități pentru studenți, alumni etc:
Brosura UAUIM.pdf [23MB]
Illustration by Laura Cristea and Cristina Popescu
Ten good reasons to study Architecture at UAUIM
Secția de Arhitectură în limba engleză:
https://architecture.uauim.ro/