WSDF 2019 – Grădina comunitară

20 iunie 2019

În perioada 17-24 iulie 2019, Facultatea de Urbanism și Departamentul de Științe Tehnice vor desfășura a treia ediție a Workshop-ului Dilema Satelor Săsești, de la Sibiu.

În acest an, pentru îmbunătățirea transferului de informație între proiectarea de urbanism și disciplinele teoretice, atelierele WSDF 2019 se vor concentra pe înțelegerea in situ a mecanismului de funcționare a unei grădini comunitare, gândită ca parte a unui centru de comunitate: grădina comunitară a Parohiei Evanghelice-Luterane din Sibiu, situată în curtea bisericii fortificate din Gușterița (Hammersdorf).

Astfel, propunem studenților care se vor înscrie la atelierele din cadrul WSDF 2019 următoarele activități:

Perioada de desfășurare

Workshop-ul se va desfășura în perioada 17-24 iulie 2019.

Înscriere și taxă de participare

Înscrierea se realizează accesând site-ul oficial al Workshop-ului: https://wsdf017.wixsite.com/wsdf

Pentru ca înscrierea să fie validă, este necesară atât completarea câmpului cu datele de identificare, cât și a câmpului cu preferințele legate de activitățile desfășurate în cadrul workshop-ului.

Taxa de participare: 150 lei (cazarea și masa sunt incluse)

Echipa de îndrumare

Echipa de îndrumare este formată din: Drd. Urb. Corina CHIRILĂ; Dr. Urb. Dana MILEA; Asist. Dr. Arh. Monica MUREȘANU, Arh. Marius DIACONU, Drd. Arh. Marian LAZĂR, Lect. Dr. Arh. Florin MUREȘANU și Lect. Dr. Arh. Andrei MITREA.