UAUIM
Prima pagină | Universitatea | Informații publice | Admitere | Facultăți | Departamente | Doctorat | Cercetare | Sponsori | Contact
Bucharest-lab
20 februarie 2019

Workshop internațional Bucharest-lab

2-8 martie 2019, Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, București

5 școli de arhitectură își trimit studenții și profesorii la București. Împreună cu colegii de la Mincu, aceștia vor studia, desface și recompune orașul.

Un workshop intensiv cu conferințe ale profesorilor și ale altor arhitecți, lucru în echipe mixte și cu propuneri din perspective multiple. Și cu o mare discuție finală. Plus puncte, atestate etc. Subiectele de care ne vom ocupa variază de la chirurgie urbană în centrul istoric la densificarea și urbanizarea mahalelor, spațiul public și non-public, urbanizarea ecologică a noii periferii și multe altele.

Locul de desfășurare este Universitatea noastră, iar limba oficială este engleza.

Școlile participante sunt UAUIM - RO, UCL-LOCI Brussels - BE, KUL Leuven - BE, ENSA Marseille - FR, ENSA Strasbourg - FR, ALBA Beyrouth - LB.

Echipa de îndrumare și organizare de la Mincu este formată (până acum) din prof. arh. Mihaela Criticos, conf. arh. Ștefan Ghenciulescu, asist. arh. Alexandra Teodor.

Workshop-ul este deschis tuturor studenților Universității din anii 3-5, indiferent de facultate și de specializare. Așteptăm oameni entuziaști și responsabili, care să își poată dedica o săptămână acestui proiect. Pentru justificarea absențelor promitem tot sprijinul posibil.

Date despre workshop, inclusiv programul, găsiți aici:

Download: BUCHAREST-lab-WORKSHOP-march-2019.pdf

Îi rugăm pe cei interesați să trimită un mesaj la adresa bucharest.lab@gmail.com.

Mesajul va conține numele și prenumele, anul, grupa, facultatea, date de contact (e-mail și telefon), precum și câteva rânduri despre aplicant și despre motivele pentru participarea la workshop. Așteptăm mesajele voastre până pe data de 23.02.2019, ora 20.00. Vom comunica lista celor selectați nu mai târziu de luni, 25.02.2019.


foto: Ștefan Tuchilă

Un material de prezentare a Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” – informații despre admitere, programe de studii, facilități oferite, cercetare, burse și mobilități pentru studenți, alumni etc:
Brosura UAUIM.pdf [23MB]
Illustration by Laura Cristea and Cristina Popescu
Ten good reasons to study Architecture at UAUIM
Secția de Arhitectură în limba engleză:
https://architecture.uauim.ro/