Workshop pentru realizarea proiectului de amenajare a Vilei Șipot, domeniul Peleș, Sinaia

Publicat 21 octombrie 2020, actualizat 13 noiembrie 2020

Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș și Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” organizează în perioada 13 și 15 noiembrie 2020 o vizită de studiu la Sinaia, în vederea realizării Proiectului de amenajare a Vilei Șipot, parte a domeniului Peleș, din Sinaia. Scopul deplasării este relevarea și o mai bună înțelegere a contextului clădirii istorice.

La eveniment vor participa cadre didactice ale UAUIM și studenți ai Facultăților de Arhitectură de Interior și Arhitectură.

Persoana de contact: conf.dr.arh. Oana Diaconescu

21 octombrie 2020

Selecția studenților UAUIM pentru realizarea proiectului de amenajare a Vilei Șipot, domeniul Peleș, Sinaia

Casa Regală a României și Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” organizează selecția studenților UAUIM pentru realizarea Proiectului de amenajare a Vilei Șipot, domeniul Peleș, Sinaia.

Între 13 și 15 noiembrie 2020 va avea loc o vizită de studiu la Sinaia, pentru o mai bună înțelegere a contextului. Cazarea și masa vor fi asigurate de UAUIM.

Proiectul se va cotinua la București sub forma unui workshop, al cărui program va fi anunțat ulterior.

Studenții interesați pot depune o scrisoare de intenție și un proiect de atelier relevant, până la data de 30 octombrie 2020, pe adresa de e-mail: onk_di@yahoo.com.

Persoana de contact: conf.dr.arh. Oana Diaconescu