UAUIMEvenimenteWorkshop „Teorie, design și aplicații în domeniul materialelor de acoperire”

Workshop „Teorie, design și aplicații în domeniul materialelor de acoperire”

28 ianuarie 2019

09 -28 ianuarie 2019

Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” - Facultatea : Arhitectură de Interior București, Specializările: Design de Produs; Mobilier și Amenajări de Interior, organizează în perioada 09 -28 ianuarie 2019, workshop-ul: „Teorie, design și aplicații în domeniul materialelor de acoperire”.

Workshop-ul își propune prezentarea unei palete largi de soluții și materiale de acoperire, disponibile în diferite variante, cu caracteristici speciale adaptate aplicațiilor pentru care acestea sunt utilizate. Pornind de la domeniile de vârf ale aeronauticii și industriei militare, apoi trecând prin cea a industriei telecomunicațiilor și a transporturilor, fără a omite domeniul cuprinzător al arhitecturii, materialele de acoperire de ultimă generație au performanțe uimitoare, greu de imaginat.

Vă așteptăm să vizionați prezentările și să vă exprimați opiniile alături de noi, studenții anului 4 Design și ai anului 3 Mobilier (2018-2019), pe marginea studiilor care ne-au incitat cel mai mult interesul în acest domeniu.

Sunt invitați să participe toți studenții Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” la prezentarea ce va avea loc în Sala Frescelor, luni 28 ianuarie 2019 începând cu ora 14:00.

Coordonator: conf. dr. arh. Gabriela Mindu (gabrielamindu@yahoo.com)