Workshop ]SHELTERS[ in ]NATURE[

10 iulie 2019

Context

Să ne găsim pe noi în natură. Să imaginăm natura. Un workshop de LandArt și LandArchitecture, în care vă invităm să dați curs imaginației în timp real, desenând și practicând. Cu veșnicul și dintotdeauna suport al naturii. Într-un loc. LOC. Loc al meditației, loc al ]re[găsirii sinelui și sinelui cu natura. Loc al bucuriei, al muzicii, al contemplării.

Hai să punem câte un pic din noi în locul universal în care orice este simplu.

Workshopul propune participanților o experiență creativă care să devină liant între natură și eveniment. Vadu Oii – locația gazdă a Vadoo Chill Fest – festival artistic aflat la a treia sa ediție – are toate premisele spațiului idilic al plaiurilor mioritice, în care natura este natură.

Activitățile ce se vor desfășura vor avea în vedere realizarea de amenajări și construcții cu materiale naturale, neinvazive, folosind ca premise armonia și empatia. Vom propune și vom realiza spații la fața locului, spații care vor face deveni parte a festivalului – destinate utilizării pe parcursul acestuia și nu numai.

Obiective

Se urmărește punerea în valoarea a terenului pe care se desfășoară Vadoo Chill Fest, consolidarea identității evenimentului, susținerea vitalității și atractivității acestuia.

Obiectivele secundare sunt:

Colectivele de coordonare vor fi compuse din specialiști cu formări diferite, ce vor derula activități autentice de educare in situ, inițiind participanții în lucrul cu materiale cunoscute în forme/compoziții noi.

Detalii organizatorice

19 - 22 august 2019
4 zile | 15 locuri *
* cazarea și masa sunt asigurate, pe întreg intervalul de desfășurare a WORKSHOPULUI, de către organizatori. La fel și transportul de la gara Nehoiu la Vadul Oii.

Înscriere

Înscriere valabilă pentru studenți ai UAUIM, toate specializările!

Înscrie-te până pe 22 iulie 2019, prin completarea online a formularului:
https://forms.gle/WZCkoY7xvMJbEoJAA

Selecția participanților se va realiza în baza motivării (transmise prin formularul de înscriere), în limita celor 15 locuri disponibile și se va anunța via e-mail, pe data de 29 iulie 2019.