Workshop AR@UAUIM

Desfășurare 27 și 28 noiembrie 2021 / 12:00-16:00

19 noiembrie 2021

Echipa proiectului UAUIM-FFCSU-2021-020 – INSTRULAB MINCU organizează o sesiune de instruire dedicată studentilor care doresc să dezvolte competențele necesare realizării de vizualizări pentru realitatea augmentată.

Descriere

In cadrul acestui workshop vom parcurge alături de participanți pașii necesari pentru a realiza un proiect de vizualizare în realitatea augmentată (AR). Activitatea este adresată studenților UAUIM. Vom lucra sub motorul grafic Unity și vom avea ca temă de studiu încărcarea unui model virtual într-o miniaplicație pentru telefonul mobil, accesibilă atât de sine stătător cât și prin intermediul ochelarilor de AR disponibili în Atelierul Experimental “Mac Popescu”. Scopul principal al workshopului este acela de a forma cursanți capabili să își expună proiectul în AR, cu aplicație în domeniul realizării structurilor fizice cu control augmentat.

Tutori

Locuri diponibile: 10 studenti

Program

Ziua 1 (12:00-16:00)

Ziua 2 (12:00-16:00)

Desfășurare

Workshopul se va desfășura în zilele 27 și 28 noiembrie 2021, în intervalul orar 12:00 – 16:00, în Atelierul Experimental MAC din cadrul UAUIM.

Inscrieri

Pentru înscrieri vă rugăm să accesați această pagină:

https://ateliermacpopescu.wixsite.com/uauim/events/ar-uauim

*Participanții sunt rugați să propună modele arhitecturale virtuale pentru a fi implementate în proiectele individuale de vizualizare AR. Indiferent de format sau de programul CAD sau modelare 3D utilizat, vom identifica împreună etapele necesare de optimizare și pregătire a modelului pentru acest tip de vizualizare.