Workshop în Italia 2024: Palladio’s Legacy. An Architectural Journey

Desfășurare: 3-5 martie 2025

3 martie 2024

Categorie: Workshop

Target: Vicenza, Padova, Venezia

Tip: Non-Formal Higher Education

Locație: Vicenza, Venezia / Italy

Data: 22.04.2024 - 29.04.2024

Organizator, coordonator: CULTURE RESERVE / Alexandru Crișan, Ana Maria Crișan

Lectori: șef lucr.dr.arh. Alexandru Crișan, șef lucr.dr.arh. Ana Maria Crișan

Partener: Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” (UAUIM)

Referințe ediții anterioare:

Detalii preînscriere

Înscriere în perioada 03.03.2024 - 05.03.2024: office@culturereserve.org (nume complet, număr de telefon, grupa, adresa email) confirmare înscriere în 24h.

Mai multe detalii: https://culturereserve.org/workshop-palladio/

Follow pe Instagram: https://www.instagram.com/culture.reserve/

Despre îndrumători

Îndrumătorii workshop-ului, respectiv șef lucr.dr.arh. Alexandru Crișan și șef lucr.dr.arh. Ana-Maria Crișan organizează și coordonează activități practice internaționale în deplasare ale studenților din UAUIM. În ultimii 19 ani au organizat și îndrumat peste 30 workshop-uri/deplasări de studiu/școli de vară în țări precum: Spania, Germania, Danemarca, Italia, Franța, Grecia, Turcia, România etc.

Despre ONG

„Asociația Culture Reserve are ca scop dezvoltarea și susținerea proiectelor culturale, științifice și artistice în domeniile de arhitectură, arte vizuale și științe umaniste. Obiective culturale și educaționale ale Asociației vizează aspecte legate de: promovarea culturii vizuale ca mediu optim al învățării și exprimării în evoluția tinerelor generații în contextul valorilor culturale naționale și europene; promovarea educației patrimoniale și integrarea resurselor naționale de patrimoniu cultural și natural în procesul instructiv-educativ vizual; implicarea în activități educaționale în vederea susținerii organizațiilor și administrațiilor locale în proiectele de promovare a culturii și identității vizuale; informarea publicului larg cu privire la cultura arhitecturală și patrimonială; reconsiderarea învățământului alternativ de artă și arhitectură ca o prioritate.”https://culturereserve.org/