„Dealul dispărut”

3 septembrie 2019

Atelier de machete condus de profesorul Thomas Goodey, Kingston University, 16–19 septembrie 2019 (10am–6pm zilnic)

Vrei să afli cum arăta zona Uranus–Izvor înainte să existe Casa Poporului? Înscrie-te la atelierul de machete și participă la reconstrucția dealului Arsenalului și a caselor dispărute!

În cadrul atelierului vei lucra la o machetă la scara 1:500 sub conducerea profesorului Thomas Goodey de la universitatea Kingston. Macheta va fi expusă la casa Costa-Foru din București (aleea Dealul Mitropoliei nr. 7), în perioada 19 septembrie – 13 octombrie 2019, ca parte a evenimentului „Construind comunitatea • Orașul alternativ”.

Macheta va fi executată în două etape:

Studenții care doresc să se implice în completarea machetei cu clădiri pe parcursul expoziției vor lucra în continuare cu restul echipei coordonatoare în perioada 23 sept – 4 oct. Macheta va fi pregătită pentru finisajul expoziției (13 oct).

Înscrieri pe adresa uranusdisparut@gmail.com până la 13.09.2019. Precizează anul de studiu, trimite-ne 3 imagini de machete (opțional) și un număr de telefon.

Studenții eligibili vor primi diplomă de participare, care va putea fi folosita pentru echivalarea creditelor la Cercetarea si proiectarea de arhitectură.

Un proiect susținut de Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu".

Contact UAUIM: Letiția Bărbuică, Angelica Stan.

Echipa: