Workshop “Creative Danube” 2022

Selecție studenți pentru workshopul “Creative Danube. The small and medium size cities: post industrial and shrinking conditions engaging the inclusive development” / Liveable Co-City / #Călărași

Perioadă: 30 mai – 03 iunie 2022, Călărași, România

5 mai 2022

Perioadă prelegeri online*: 17 mai - 26 mai 2022, platforma zoom (detaliile vor fi anunțate ulterior).

*Cei care nu vor putea participa, vor avea acces la înregistrări și au obligativitatea de a le viziona înainte de începerea activității fizice (30 mai 2022).

Termen limită aplicare: 12 mai 2022

Acest apel se adresează studenților din UAUIM interesați de abordarea participativă cât și de orașele Dunărene. Activitatea face parte parte din programul de colaborare transnațională și interdisciplinară DANUBIAN_SMCs, între universități din România, Serbia, Austria și Slovacia, Ungaria și Serbia. Acest program abordează problematicile teritoriale și urbanistice ale orașelor mici și mijlocii la nivelul regiunii Dunărene.

Înscriere

Cunoașterea limbii engleze este condiție obligatorie de participare.

Studenții interesați sunt rugați să completeze formularul de înscriere:
https://forms.gle/8iNSUo1evDP9qb2k7

Transmitere rezultate: 16 mai 2022

Studenții selectați sunt eligibili pentru un grant Erasmus în cadrul proiectului conform costurilor unitare stabilite de Comisia Europeană conform ghidului Erasmus + și bugetului aprobat pentru DANUBIAN_SMC. Solicitanții trebuie să ia în considerare faptul că subvenția ar putea să nu acopere în totalitate costurile de transport și cazare. Posibil să considerat  un buget personal suplimentar.

Detalii suplimentare

Mai multe detalii despre proiect găsiți la adresa: https://danubian-smcs.uauim.ro

Mai multe detalii despre activitatea din Călărași: