WinDoor isi deschide portile pentru a doua oara!

13 februarie 2006

WinDoor Romania 2006 - fereastra catre succesul dumneavoastra

Windoor 2006

Aflata la a doua editie, WinDoor Romania, singura expozitie din Romania dedicata exclusiv tehnologiilor, componentelor si sistemelor de ferestre, usi si fatade se va desfasura in perioada 28 februarie - 3 martie 2006 la Centrul International de Conferinte din cadrul Palatului Parlamentului.

WinDoor Romania 2006 este o expozitie internationala specializata tip "business-to-business" deschisa catre vizitatori specialisti si grupuri de afaceri, asigurind contacte intensive si intalniri de afaceri intre producatori si consumatori.

La eveniment s-au inscris peste 60 de participanti, firme romanesti sau reprezentanti ai unor firme internationale de marca, dar si expozanti directi din Austria, Germania, Italia, Marea Britanie, Ucraina, Ungaria si Turcia, pe o suprafata de peste 2000 m.p..

Expozitia este sustinuta activ de o serie de evenimente conexe, conferinte, simpozioane si prezentari de produse noi.

Evenimentul se va desfasura sub inaltul patronaj al PPTT - Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta si cu sprijinul Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu".
Sponsor media: WindowMarket; Sponsor Principal: Beyler SA; Parteneri: ITC Brasov, InfoConstruct, Constructiv, Fereastra, GFF, FerestreOnLine, Casa si Biroul si ArhiMag.

La prima editie au participat 60 de expozanti din 8 tari, pe o suprafata totala de 1191 m.p.. Expozitia si evenimentele conexe au fost vizitate de 4793 de vizitatori, din care 3718 specialisti in domeniul constructiilor, arhitecti, designeri, ingineri sau investitori. De asemenea, WinDoor Romania 2005 si evenimentul sau de lansare au fost mediatizate de 31 canale media, beneficiind de 39 aparitii TV, radio, print si internet. Intrarea in expozitie este garantata de invitatiile care se pot obtine de la organizator in avans sau direct de pe site-ul oficial. WinDoor aduce pe piata evenimentelor din Romania un nou concept si o noua atitudine!

WinDoor 2006: 28 Februarie - 3 Martie (Marti - Vineri)

Program de vizitare: Marti - Joi 10.00 - 18.00 si Vineri 10.00 - 16.00

Program evenimente, conferinte si prezenteri:

Marti:

Miercuri:

Joi:

Prezentare fensterbau/ frontale la WinDoor Romania

fensterbau/ frontale, cea mai importanta expozitie internationala in domeniul ferestrelor si fatadelor, ce va avea loc in perioada 22 - 25 martie la Nurnberg, va fi prezentata in standul propriu din cadrul WinDoor 2006, TNT Productions fiind partener oficial de promovare pentru vizitatorii specialisti din Romania al acestui eveniment.

Primii 300 de vizitatori specialisti care vor vizita standul fensterbau/ frontale vor beneficia de invitatii de acces gratuit in cadrul expozitiei organizate de Nurnberg Messe.

Detalii suplimentare, inclusiv inregistrarea on-line a vizitatorilor specialisti si programul de conferinte pot fi gasite pe situl oficial www.windoor.ro

Organizator

WinDoor Romania 2006 este organizata de TNT Productions Romania, reprezentanta locala a TNT Productions, Inc., companie americana specializata in organizarea de targuri si expozitii internationale.In ultimii douazeci de ani, TNT a produs peste 200 de evenimente care au fost organizate in cele mai mari orase din SUA. Inca din 1987, TNT a produs expozitii specializate in Rusia/CIS, iar din 1997 in Romania, incluzind expozitii in Bucuresti si Timisoara.