Festivalul studențesc UniFEST, 8-18 noiembrie 2019

1 noiembrie 2019

Este al optsprezecelea an în care UniFEST se desfășoară sub deviza „Distracție gratis, nu degeaba!”, încercând să ofere o perspectivă diferită asupra studenției! Anul acesta, festivalul studențesc are loc în perioada 8-18 noiembrie în București, Iași, Suceava, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Sibiu, Oradea, Arad, Timișoara, Craiova, Târgoviște și Constanța.

În cele 10 zile de festival, voluntarii Uniunii Studenților din România vor oferi studenților de pretutindeni experiența serilor tematice, fie că vorbim despre Seara de film, de Folk sau de Stand-up, precum și alte evenimente culturale, sportive, de entertainment și sănătate. Totodată, aceștia vor pune mare accent și pe educația non-formală, prin traininguri, Basic Life Support și altele.

Deviza consacrată nu este întâmplătoare! Ca în fiecare an, studenții beneficiază de acces gratuit în baza legitimației de student la spectacolele de teatru și de film din cadrul UniFEST, precum și în muzee.

Festivalul UniFEST este organizat în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului, Primăria Municipiului București prin intermediul Centrului pentru Tineret al Municipiului București, Casa de Cultură a Studenților București, Complexul Cultural Sportiv Studențesc Tei, precum și alți parteneri din mediul privat.