UAUIMEvenimenteTraining: Modalități de acces și de utilizare a bazelor de date științifice

Training: Modalități de acces și de utilizare a bazelor de date științifice

3 decembrie 2021

Vă invităm să participați joi, 9 decembrie 2021, ora 17:00, la trainingul „Modalități de acces și de utilizare a bazelor de date științifice: Clarivate Analytics (Web of Science) și Springer Nature”, susținut de către dl Rareș Vasilică, trainer, reprezentant al echipei Enformation.

Evenimentul este organizat ca urmare a reafilierii instituției noastre la Consorțiul ANELIS PLUS - Asociația Universităților, Institutelor de Cercetare – Dezvoltare și a Bibliotecilor Centrale Universitare din România, acțiune demarată în cadrul proiectului intern „Acces la resurse de informare științifică și creșterea calității cercetării instituționale a UAUIM”, acronim ARIS-UAUIM, selectat pentru finanțare în urma competiției Cercetare UAUIM 2021 (UAUIM-FFCSU-2021-019).

Sesiunea de instruire privind accesul la resursele electronice de informare și documentare, disponibile în cadrul instituției noastre, se adresează tuturor membrilor comunității științifice a UAUIM: studenți, masteranzi, doctoranzi, cadre didactice, cercetători și bibliotecari. De asemenea, cei care doresc o certificare a prezenței la acest eveniment, o vor putea obține ulterior.

Organizare eveniment: