Town planning and Architecture in the Netherlands

22 iunie 2015

Marți 23 iunie 2015, la ora 12:00, vă invităm în Sala de Consiliu a UAUIM la prelegerea Town planning and Architecture in the Netherlands susținută de dl. arh. Peter van der Toorn Vrijthoff.

Expunerea cuprinde o istorie a dezvoltării orașului Amsterdam și a împrejurimilor acestuia, începand din anul 1600 și până în prezent, completată cu informații despre dezvoltarea orașului Rotterdam.

Ultimă oră:

După prelegere, dl. Leon JH SMET, expert al conceptului „Green City”, Secretary Nursery Stock at Anthos /secretary of the Dutch Royal Trade Association for Nursery Stock and Flower Bulbs Anthos va anima discuția pe tema Green City:

„Scopul acestui concept este de a contribui la o mai  bună investiție în ceea ce înseamna “verde”, de a stimula o gândire verde oferind informații, discutând exemple practice de success și împartășind noi cunoștinte stiintifice. Misiunea  de a promova o economie urbană sănatoasă și de a găsi orașul Green City din România până în 2020” este susnținută de ambiția  de a avea un mediu înconjurator mai atractiv și mai sănătos.”

Evenimentul are loc in contextul seriei de evenimente organizate pe 23 si 24 iunie de ABplus Events cu prilejul expo conferintelor INGLASS & LAUD Bucuresti realizate in parteneriat cu Ordinul Arhitectilor din Romania , Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" Bucuresti si Registrul Urbanistilor din Romania.