Text [Re]Presentation2

Publicat 21 februarie 2020, actualizat 30 martie 2020
30 martie 2020

Continuă înscrierile

Deadline: 03.04.2020

Pentru că am testat deja lucrul online și considerăm că putem desfășura în acest mod workshop-ul, dar și pentru că mediul online ne va permite să gestionăm mai ușor un număr mai mare de participanți, vă anunțăm că redeschidem pentru scurt timp sesiunea de înscrieri (înscrierile făcute până acum rămân valabile).

Întâlnirile vor avea loc după data de 6 aprilie 2020, după un program pe care îl vom comunica ulterior.

Vă reamintim că activitatea este considerată activitate extracurriculară și poate fi inclusă în dosarul de obținere a creditelor la disciplina „Cercetare și proiectare de arhitectură”, cu mențiunea că eliberarea adeverinței va depinde de prezența în cadrul întâlnirilor online și predarea temelor.

21 februarie 2020

Exerciții arhitecturale de citire critică, sinteză, reprezentare și prezentare de concluzii

Worskhop organizat și recomandat de Departamentul Sinteza Proiectării de Arhitectură ca pregătire extracurriculară a studenților din anii 4-5-6 pentru lucrarea de disertație și studiul de fundamentare.

În cadrul acestui workshop dorim să conturăm împreună un mod de lucru coerent, ilustrând o serie de pași de urmat în vederea fundamentării proiectelor de atelier în general și proiectului de diplomă în particular. Vom exersa metode de lucru și de cercetare specifice punând accent pe dezvoltarea capacităților de sinteză și argumentare, dar și moduri de reprezentare grafică a rezultatelor și concluziilor cercetării.

Demersul se va baza pe subiectele de interes declarate de fiecare participant în parte, fapt pentru care vă invităm să completați aceste informații în formularul de înscriere disponibil la adresa https://forms.gle/8sqBfieeQY32zXgq7

Activitatea este considerată activitate extracurriculară și poate fi inclusă în dosarul de obținere a creditelor la disciplina „Cercetare și proiectare de arhitectură”.

Deadline înscrieri: 06 martie 2020
Workshop-ul va avea loc în perioada 18 martie - 01 aprilie 2020.
Contact: anda.sfintes@gmail.com

Coordonatori:
conf. dr. arh. Magda Stănculescu (Director Departament Sinteza Proiectării de Arhitectură)
asist. dr. arh. Anda Sfinteș