Simpozion international ROMHOTEL ROMEXPO Bucuresti

Publicat 8 octombrie 2013, actualizat 18 noiembrie 2013

Devenite deja evenimente cu traditie in activitatea de promovare a imaginii scolii in afara Universitatii de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu”, simpozioanele internationale organizate de UAUIM , in parteneriat cu ROMEXPO - Bucuresti, se desfasoara anual in fiecare primavara si toamna in Complexul Expozitional de langa World Trade Center - Bucuresti.

Anul acesta, sub semnul Simpozionului International ROMHOTEL, intre 15-18 noiembrie 2013, Facultatea de Arhitectura a prezentat Expozitia ALUMNI a lucrarilor reprezentative ale arhitectilor din diaspora romaneasca, fosti absolventi ai scolii de arhitectura „Ion Mincu” Bucuresti in paralel cu lucrarile actualilor studenti ai scolii de arhitectura „Ion Mincu”.

In acelasi timp s-a desfasurat Conferinta nationala Repere urbane, Arhitectura, Design, la care au participat cadre didactice de la noi din scoala, dar si din centrele universitare din tara, precum si publicul interesat prezent la Pavilionul Expozitional. Ca in fiecare fiecare lucrarile conferintei s-au reunit sub copertile cartii cu acelasi nume, care, de data aceasta, a marcat Zilele Arhitecturii - prilejuite de celebrarea a 150 ani de invatamint superior in Romania.

organizator eveniment
Anca Mitrache