Simpozionul național EXPO-MAT

8 martie 2017

24 martie 2017, sala Cupola, centrul expozițional Romexpo

Tot ce ne înconjoară este materie; alegerile noastre în domeniul materialelor de construcții modelează spațiul.

Studiul materialelor de construcții se dorește o punte între implicațiile rezultate din alegerea unui anumit material și crearea/modelarea/realizarea unor spații înconjurătoare cu o anumită destinație: ne pot proteja și ne găzduiesc (structuri, adăposturi, spații de locuit, birouri etc), ne pot crea anumite senzații (de teamă/de veselie etc., prin culori, texturi, conformări geometrice etc.), pot genera o anumită imagine a spațiului arhitectural și urban și ne pot modela prin prezența lor. În aceste condiții se dezvoltă capacitatea de a armoniza spațiul arhitectural în funcție de necesitățile și atitudinile umane prin cunoașterea, alegerea și folosirea corectă a materialelor cu anumite valențe (de natură vizuală, tactilă, auditivă etc.), dar și cunoașterea problemelor tehnice de punere în operă.

Vă așteptăm și vă invităm la EXPO-MAT pentru a ne prezenta ideile dumneavoastră, pentru a descoperi împreună atât potențialul cât și limitările unui anumit material ca element de structură, anvelopă, deschidere etc.

Acest eveniment este deschis atât producătorilor de materiale de construcții, cât și studenților interesați de domeniul materialelor de construcții.

Pentru înscrierea la acest eveniment vă rugăm să ne transmiteți un scurt rezumat (maximum 300 de cuvinte) pe adresa expo_mat@yahoo.com până la data de 20 martie 2017.

Articolele in extenso vor respecta modelul de mai jos si vor fi trimise pe aceeași adresă până la data de 15 iunie 2017.

Model nou 2017.doc

Coordonatori:
lect.dr.arh. Laura Andreea Dobrescu
dr.arh. Radu Sfinteș


Partener: Romexpo

Sigla Romexpo